Parkeren bekeken door de VR-bril

05 Nov 2019

Parkeren brengt mobiliteit, duurzaamheid, leefbaarheid, bedrijvigheid en bereikbaarheid samen. Hoe breng je al die verschillende belangen met elkaar in balans? Als gemeente en parkeer- en mobiliteitsprofessional sta je voor een complex onderwerp met vele lagen en niveaus. Hoe krijg je daar goed zicht op? Mijn advies: bekijk parkeren eens door een andere bril!


Wereldprimeur tijdens Vakbeurs Mobiliteit
Barticipation Parkeeradvies verzorgt met Spark unieke interactieve Virtual Reality-sessies tijdens de Vakbeurs Mobiliteit op 27 en 28 november. Samen met Stan van Hulsbeek van Spark nodig ik deelnemers dan graag uit om met ons de VR-bril op te zetten en in onze levensechte,  VR-wereld te stappen. Kijk op een nieuwe en vernieuwende manier naar parkeren. Ontdek hoe de diverse belangen zich tot elkaar verhouden en welke implicaties alle keuzes hebben.
Met deze primeur willen Barticipation en Spark inzicht geven in de aspecten die parkeren zo boeiend en tegelijk zo complex maken. In de aansluitende discussie die Stan en ik zullen leiden, gaan we graag verder in op het spanningsveld tussen ambities, doelstellingen, wensen en de weerbarstige praktijk.


Deze unieke VR-sessies is gratis toegankelijk voor bezoekers aan de Vakbeurs Mobiliteit. 
Tijdstip: op 27 & 28 dagelijks om 11:00 uur, 13:00 uur en 14:30 uur in het Parkeertheater.


Registreer hier voor gratis toegang tot de Vakbeurs Mobiliteit en meld je aan voor de VR-sessie van Barticipation en Spark.

Categorieën
Thema's
Advertenties
Share this on