Registreer met één e-mail uw bezoek!

18 Nov 2019

Het is een van de processen binnen organisaties die ongemerkt meer tijd kosten dan iedereen denkt. En die een professionele uitstraling kunnen ondermijnen. Het aanmelden van bezoekers.

 

Vrijwel iedereen heeft zelf ervaring met het bezoeken van een klant of leverancier. Je hoopt dat je bent aangemeld, dat je zo het parkeerterrein kunt oprijden en dat de receptie weet voor wie je komt. Maar in de praktijk gaat dit nogal eens minder soepel. Kost het meer tijd en kan het leiden tot irritatie, want door de onverwachte rompslomp ben je te laat voor je afspraak… Nog los van het feit dat deze organisatie geen welkome noch een professionele indruk achterlaat.

Het aanmelden van gasten of bezoekers is een van de processen die BlueEntrance verbetert.

Met BlueEntrance is één e-mailbericht alles wat nodig is. De receptie of medewerker verstuurt deze registratiemail naar de uit te nodigen gast. Hij of zij kan nu alles zelf van tevoren invullen: persoons- en bedrijfsgegevens, kenteken en andere zaken die relevant zijn. Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld de veiligheidsinstructies van het bedrijf te laten zien. Zodat men direct op de hoogte is van de geldende regels. De receptie of de uitnodigende medewerker krijgt via de mail een bevestiging zodra de gegevens zijn ingevuld. En de bezoeker staat direct met alle correcte gegevens in het systeem als “verwachte gast”.


Tijd en geld besparen, hoger scoren op professionaliteit

Het voordeel: bezoekers worden tijdig aangemeld, er staat altijd een host geregistreerd (ook handig voor de receptie!) en het van tevoren opgegeven kenteken zorgt voor toegang tot het parkeerterrein. Vanaf de toegang tot het parkeerterrein is de ontvangst goed en gastvrij geregeld. In een snel, soepel en foutloos proces. Volledig AVG-proof, veilig en automatisch.

Klanten die BlueEntrance gebruiken besparen tijd, geld en frustratie, en winnen aan professionaliteit en gastvrijheid.

BlueEntrance is te koppelen aan alle bestaande toegangs- en uw operationelesystemen. Implementeren kan snel en zonder grote investeringen in systeemaanpassingen.


Lees nu ook de BlueEntrance Journey!

Advertenties
Share this on