Parkeerkalender
Categorieën
Thema's
 • 13 Oct 202210:00 - 17:00
  Vexpan Nationaal Parkeercongres 2022
  Parkeren anno gisteren was: hoe maak je de parkeerplaats mooi, centraal en dichtbij de bestemming. We zijn nu samen op weg naar een groene toekomst. En parkeren is hiermee onlosmakelijk verbonden. Hoe maak je parkeren ondersteunend aan ambities van gebieden en steden? Het Vexpan Nationaal Parkeercongres 2022 brengt ons weer een stapje dichterbij.We maken ruimte voor een schonere, gezondere en groene leefomgeving. Waar we allemaal prettig kunnen wonen, werken en recreëren. Met de beperkte vierkante meters in de dorpen en steden, maakt de auto een pas op de plaats… Op een andere parkeerplaats. De auto maakt ruim baan voor voetgangers en fietsen. Parkeren onder de grond of op een gedeelde plek kan, maar op afstand ook. Als we met elkaar maar goed natransport regelen met mogelijkheden voor deelvervoer en OV. Waarbij we parkeergarages bouwen als mobiliteitshubs en energyhubs.Hoe gaan we dit met elkaar organiseren? Welke keuzes maken we? Welke normen, technologie en verandergedrag is nodig? Wat vraagt dit van ons als organisaties, als gemeenten en als mens?Met deze vraagstukken gaan we samen verdiepend aan de slag. Samen op weg naar een groene toekomst. Het Vexpan Nationaal Parkeercongres 2022 brengt ons weer een stapje dichterbij.
 • 17 Nov 202215:00 - 19:00
  De toekomst vandaag: alles over elektrisch laden in parkeergarages
   Op donderdag 17 november 2022 is de inspiratiemiddag over elektrisch laden in parkeergarages.Tijdens deze actuele en zeer relevante inspiratiemiddag gaan we de diepte in wat betreft het elektrisch laden in parkeergarages. Experts op dit gebied delen kennis en de laatste ontwikkelingen op het gebied van laadinfra, loadbalancing, laadpunten, risico's en uitdagingen. Locatie en onderwerp zijn bekend, en inmiddels hebben twee experts onze uitnodiging aangenomen om ons bij te praten over dit belangwekkende onderwerp voor iedereen die betrokken is bij de parkeerbranche. Je ontvangt spoedig je uitnodiging. 
 • 08 Dec 202218:00 - 23:30
  Een gezellige afsluiting van een boeiend jaar
  In 2022 zullen we eindelijk weer het PNNL Eindejaarsfeest organiseren.Uitnodiging Met heel veel plezier nodigen wij je uit op deze prachtige locatie voor het eindejaarsevenement van Parkeer Netwerk Nederland. Je bent van harte welkom op donderdag 8 december 2022 vanaf 17:30 uur bij het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.   Het wordt zonder twijfel een gedenkwaardige en vooral gezellige avond. We zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Een heerlijk diner, fantastische wijnen, bijzonder entertainment en prettig gezelschap. Er is veel te zien, te beleven en te genieten!   Dit is een evenement voor de experts van ons relatienetwerk en jullie relaties en/of partners. De kosten voor deze volledig verzorgde avond bedragen € 99,75 per persoon exclusief btw. Wij verheugen ons op je komst op 8 december! Kosteloos annuleren kan tot 10 dagen voor het evenement.Locatie en parkerenHet eindejaarsfeest wordt dit jaar gehouden bij het Nederlands Openluchtmuseum, Hoeferlaan 4, 6816 SG Arnhem. Parkeren kunt u gratis op het terrein.
 • 01 Jun 202309:30 - 20:00
  Parking Golf Open 2023
  Mensen doen zaken met mensen! Druk, druk, druk, de waan van de dag. Relaties onderhouden, offertes uitbrengen, gesprekken voeren, sociale media volgen, projecten realiseren en bijhouden wat er in de parkeermarkt speelt. Soms lijkt uw hele wereld alleen nog maar te bestaan uit uw bureau, computer en telefoon. Breek er eens uit! Verander uw omgeving en doe – al is het maar voor één dag – op een andere manier zaken. Ontmoet nieuwe mensen, ga het gesprek aan, creëer nieuwe kansen! Parking Golf Open brengt de mensen om wie het draait in de parkeerbranche bij elkaar. Op een prachtige golfcourse ontmoet u hen en ontmoeten zij u. Hoor wat er speelt in de markt en deel wat u daarin kunt bijdragen. Haal de banden met bestaande relaties aan. Leer, deel, ontmoet, maak afspraken! En dat alles tijdens een tot in de puntjes verzorgde dag, in een sportieve informele sfeer. Dat is wat meedoen aan het Parking Golf Open u biedt. Het grootste, gezelligste en sportiefste relatie evenement voor de parkeerbranche.
 • 13 Jun 202310:00 - 19:00
  PROVADA 2023
  PROVADA is de grootste vastgoedbeurs van Nederland. In juni 2023 zijn we weer terug in de RAI Amsterdam. Met fysieke stands,  netwerkmogelijkheden en een aantrekkelijk driedaags programma, biedt PROVADA plek voor nieuwe ontmoetingen, kennisdeling en inspiratie.
 • Share this on