Parkeerkalender
Categorieën
Thema's
 • 10 Feb 202215:00 - 19:00
  De toekomst vandaag: alles over elektrisch laden in parkeergarages
  Het onderwerp kan niet actueler, de locatie kan niet toepasselijker. Op donderdag 10 februari 2022 is de inspiratiemiddag over elektrisch laden in parkeergarages. De locatie: Fort De Batterijen in Nieuwegein. Tijdens deze actuele en zeer relevante inspiratiemiddag gaan we de diepte in wat betreft het elektrisch laden in parkeergarages. Experts op dit gebied delen kennis en de laatste ontwikkelingen op het gebied van laadinfra, loadbalancing, laadpunten, risico's en uitdagingen. Locatie en onderwerp zijn bekend, en inmiddels hebben twee experts onze uitnodiging aangenomen om ons bij te praten over dit belangwekkende onderwerp voor iedereen die betrokken is bij de parkeerbranche. Je ontvangt spoedig je uitnodiging. 
 • 10 Mar 202215:00 - 19:00
  Brandveiligheid van parkeergarages bij woongebouwen
  Tijdens de PNNL inspiratiemiddag van maart - noteer alvast: 10 maart 2022 - duiken we dieper in het onderwerp: brandveiligheid van parkeergarages. Na de uiterst succesvolle en drukbezochte inspiratiemiddag 'Andere brandstoffen en brandveiligheid' van 8 november 2021, delen experts in het vervolg hierop hun kennis en de laatste stand van de ontwikkelingen wat betreft de brandveiligheid van parkeergarages bij woongebouwen. Voor alle deelnemers die de eerste inspiratiemiddag hebben gevolgd is dit een nuttige uitbreiding en verdieping van kennis. Heb je de bijeenkomst van november 2021 gemist? Geen probleem, deze middag is ook als zelfstandig kennisevenement zeer waardevol en relevant. We houden je via de PNNL nieuwsmail op de hoogte. Je kunt je binnenkort aanmelden. Wacht dan niet te lang met je aanmelding. Onze ervaring is inmiddels dat dit onderwerp veel interesse heeft en dat de belangstelling voor deelname groot is.  
 • 10 Mar 202210:00 - 17:00
  Nationaal Congres Parkeren en Mobiliteit 2022
  Op 10 maart hopen we elkaar te ontmoeten op congreslocatie de Fruitvis in Rotterdam. Op het Nationaal Congres Parkeren en Mobiliteit. Waar we praten over de veranderende parkeeropgave.Beleving, bereikbaarheid, kwaliteit van omgeving, milieu en leven worden steeds relevanter. Hoe geven we vorm aan deze nieuwe opgaves? Welke uitdagingen zijn er? Met wie mogen we samen werken? Hoe werken we toe naar de veranderende stedelijke mobiliteit?
 • 29 Mar 202210:00 - 20:00
  Intertraffic Amsterdam
  Intertraffic Amsterdeam is de toonaangevende beurs voor verkeer, mobiliteit en parkeren. Van 29 maart tot en met 1 april 2022 komen marktleiders en experts naar dit onmisbare evenement om kennis op te doen en te delen, collega's en opdrachtgevers te ontmoeten en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van infrastructuur, verkeersmanagement, veiligheid, parkeren en slimme mobiliteit. Een beurs die je niet wilt missen. Sinds de start in 1972 is Intertraffic Amsterdam uitgegroeid tot hét platform voor professionals uit de wereld van verkeer, mobiliteit en parkeren om elkaar te ontmoeten. Hier ontdek je de nieuwste oplossingen voor de uitdagingen van vandaag met alle experts in het veld. Je ziet de laatste ontwikkelingen, trends en krijgt de gelegenheid om de juiste experts te ontmoeten op het gebied van verkeer, slimme mobiliteit en parkeren!
 • 21 Apr 202215:00 - 19:00
  Locatiebezoek
  Meer informatie over de locatie volgt binnenkort.
 • Share this on