De Heus schakelt Barticipation in voor herinrichting parkeerruimte

17 Jul 2018

Bij een organisatie die continu in ontwikkeling is, horen parkeerfaciliteiten die mee veranderen. Nederlandse ondernemersparel De Heus, wereldwijd toonaangevend als diervoederleverancier, breidt uit bij de hoofdvestiging in Ede en heeft Barticipation aangetrokken voor advies over het moderniseren, effectiever indelen en, op termijn, uitbreiden van het terrein.


De Heus heeft onlangs het pand verworven naast de hoofdvestiging op de zichtlocatie aan de A12 in Ede. Een deel van het nieuwe kantoor wordt gebruikt voor eigen medewerkers, een ander deel wordt verhuurd. Het gezamenlijke parkeerterrein past niet (meer) bij de huidige eisen. Dat terrein was destijds ingericht voor twee afzonderlijke kantoren en twee eigenaren. Nu sluiten indeling en inrichting niet meer aan bij die situatie en de wensen. Aanleiding voor De Heus om Barticipation in te schakelen om te adviseren over herinrichting en mogelijke uitbreiding in de toekomst. In samenspraak met eigenaar en architect, ontwikkelt Bart Schinkel een realistisch en toekomstgericht plan om de parkeerbehoefte voor nu en later te faciliteren.

Top 15 van de wereld
Als een van de grootste spelers in de Nederlandse mengvoederindustrie behoort De Heus inmiddels tot de top 15 van diervoederleveranciers in de wereld. Het hoofdkantoor van De Heus is gevestigd in Ede en er zijn productielocaties in Andel, Maasbracht, Meppel, Nijkerk, Ravenstein, Sneek, Utrecht en Veghel. Wereldwijd heeft De Heus activiteiten in meer dan 70 landen.

Related projects
Categorieën
Thema's
Advertenties
Share this on