Nieuwe parkeervoorziening De Heus nadert voltooiing

16 Apr 2020

Eind maart bereikte de bouw van de nieuwe parkeervoorziening voor De Heus Voeders in Ede het hoogste punt. Ondanks de coronacrisis gaan bouwprojecten gelukkig nog steeds door -  met de juiste maatregelen voor veiligheid en gezondheid uiteraard. De parkeervoorziening is gebouwd door en onder regie van Continental Car Parks en met advies van Barticipation.


De Heus Voeders is gevestigd in Ede op een mooie zichtlocatie aan de A12. Door sterke groei van het aantal medewerkers was er behoefte aan extra parkeergelegenheid bij het pand. Barticipation adviseerde over vernieuwing en uitbreiding van de parkeervoorziening. In samenspraak met de eigenaar en aannemer is gekozen voor een modulair parkeerdek. De nieuwe parkeervoorziening voorziet nu in 106 parkeerplaatsen en biedt de flexibiliteit om naderhand de inrichting en capaciteit aan te passen aan toekomstige ontwikkelingen.
De bouwtijd van dit parkeerdek bedraagt slechts drie maanden. Door de coronacrisis zijn wel de nodige maatregelen genomen om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren en de gezondheid van de medewerkers te waarborgen. Desondanks is het gelukt om de planning te handhaven. Binnenkort wordt de vernieuwde parkeervoorziening van De heus Voeders opgeleverd.

Related projects
Categorieën
Thema's
Advertenties
Share this on