Premium-parking in de Willemswerf

23 Nov 2018

De Willemswerf is op 8 december 2018 precies 30 jaar in functie. Het imposante witte gebouw aan de Boompjes in Rotterdam werd in 1988 geopend. Sinds 2013 is er een flinke moderniseringsslag uitgevoerd. Als kers op de taart wordt nu als eerste de Premium-parking en de entree van de parkeergarage aangepakt, onder advies en begeleiding van Barticipation.


De Willemswerf heeft 19 etages met kantoorruimte, een moderne en lichte lobby en ontvangstruimte en 5 etages parkeergarage. Een klein gedeelte van die vijflaagse parkeergarage is ingericht als Premium-parking. Die wordt nu - wanden, kolommen en plafonds – in heldere en frisse kleuren geschilderd en van een nieuwe vloercoating voorzien. Ook krijgt dit gedeelte nieuwe bebording in de huisstijl van de Willemswerf. Er worden enkele luxe accenten toegevoegd die de kwaliteit en uitstraling van de Premium-parking versterken. Zo worden onder andere de standaard lichtarmaturen vervangen door speciale armaturen die meer sfeer en cachet uitstralen.


De entree van de parkeergarage is nu nog vooral een ‘donker gat’ met een overvloed aan informatie en borden. Barticipation heeft ook geadviseerd in de aanpak van deze entree. Momenteel bevindt de uitvoering daarvan zich in de eerste fase waarin onder meer het lichtniveau sterk zal worden verbeterd en eenduidige, stijlvolle communicatiemiddelen worden aangebracht.

Related projects
Categorieën
Thema's
Advertenties
Share this on