VKS Schiedam officieel dealer van Scheidt & Bachmann Parking & Access oplossingen

20 Jul 2018

Scheidt & Bachmann maakt de laatste jaren een behoorlijke groei door in de Benelux. Om onze focus en aandacht te behouden voor onze gerespecteerde opdrachtgevers in de huidige marktsegmenten die wij bedienen, en toch verdere groei te kunnen realiseren, hebben wij er voor gekozen om te gaan werken met een dealerschap. Deze selected partner gaat onze parkeer- en toegangscontrole oplossingen vermarkten in die marktsegmenten waar wij zelf nog niet actief zijn. Wij zijn verheugd te kunnen melden dat per 1 juli 2018, VKS Schiedam de officiele dealer is geworden van onze access- en parkeeroplossingen voor de leisure-sector en toegangsregulatie objecten binnen de Benelux. Tot de marktsegmenten die VKS gaat bedienen behoren de single-tenant kantoren, stallings- en bewonersgarages, jachthavens, campings & vakantieparken, zwembaden & welnessresorts en pret- & themaparken.

Naast het dealerschap behouden wij in de Benelux met VKS Schiedam ook de unieke samenwerking als installatie- en onderhoudspartner voor de marksegmenten waar wij zelf direct actief zijn.

Wij zijn trots op de totstandkoming van deze samenwerking en uitbreiding van onze marktsegmenten. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat wij hiermee alle marktsegmenten het beste kunnen bieden op het gebied van innovatieve en kwalitatieve acces- en parkeeroplossingen.

Wil je meer weten over dit dealerschap? De accountmanagers van Scheidt & Bachmann en VKS vertellen u er graag meer over!

Categorieën
Advertenties
Share this on