Barticipation Parkeeradvies 10 jaar!

01 May 2017

Na mijn studie in Groningen ben ik in 1992, door welk misverstand dan ook, in de parkeerbranche terecht gekomen. Eerst bij Interparking, via Van Wijnen en vervolgens bij Q-Park. Inmiddels dus alweer 25 jaar, en nog steeds met erg veel plezier!

Sinds 1 mei 2007 is Barticipation Parkeeradvies mijn hart en ziel. Ontstaan vanuit het idee dat inbreng van kennis over exploitatie en beheer van parkeeraccommodaties van grote toegevoegde waarde is bij vastgoed opgaven. Zowel bij verwerving van vastgoed, ontwikkeling van nieuwbouw, exploitatie van bestaande gebouwen, optimalisatie van bestaande parkeerfaciliteiten, als bij transformaties.

In de afgelopen 10 jaar ben ik als adviseur bij veel interessante projecten betrokken geweest. Zonder te kort te doen aan alle projecten is het leuk om een paar in het oog springende projecten te laten zien uit de afgelopen 10 jaar (zie boven).

Voor meer beelden en informatie zie hier.

Met veel plezier wordt uitgekeken naar de toekomst. De wereld verandert momenteel sterk. Zelf rijdende auto’s, verminderde behoefte aan auto bezit, deelauto’s, autoluwe binnensteden, het milieu, etc.

Ook de kijk op en vraag naar parkeren verandert hierdoor. Bouwen wij nu voor de leegstand van de toekomst? Kan een parkeerfaciliteit straks ingezet worden voor een ander doel? Is parkeren nog wel (of juist) een goede belegging? Welk effect hebben de toekomstige ontwikkelingen op het ontwerp en inrichting van een parkeergarage? Hoe moet worden omgegaan met duurzaamheid aspecten?

Een interessante en uitdagende tijd ligt voor ons. Barticipation Parkeeradvies is er klaar voor. Ook in de komende jaren help ik u graag met uw parkeervraagstukken!

Met vriendelijke groet,

Bart Schinkel

Categorieën
Thema's
Advertenties
Share this on