4411 & WPS: Zorgeloze Klantreizen Faciliteren

27 Oct 2022

Met veel plezier kondigen wij onze samenwerking aan met 4411, een dienst van Be-Mobile. Met 3,5 miljoen gebruikers is 4411 vandaag de dag de grootste Belgische parkeerapplicatie, gericht op zowel on-street als off-street. Via 4411 kunnen exploitanten nu ook parkeerders bereiken op plekken die uitgerust zijn met WPS Parking Solutions apparatuur. Door de nieuwe integratie met WPS gebeurt het in- en uitrijden en de facturatie automatisch, wat zorgt voor een zorgeloze klantreis.  

4411 is een mobiele applicatie waarmee automobilisten kunnen betalen voor parkeren. Via de digitale oplossing van 4411 kunnen exploitanten kosten besparen doordat betaalterminals en parkeerautomaten minder vaak gebruikt zullen worden. Daarnaast hoeft de exploitant niet te betalen voor geannuleerde sessies. Bovendien betalen gebruikers het volledige bedrag voor de totale tijd die zij in de parkeergarage hebben doorgebracht, van het in- tot het uitrijden. Geen aflossingsvrije periode van 15 minuten na het betalen bij de terminal en het vinden van de uitgang. De applicatie is momenteel actief in meer dan 200 steden en heeft 3,5 miljoen gebruikers. Bestuurders kunnen de applicatie niet alleen gebruiken om te betalen voor parkeren op straat, maar ook om toegang te krijgen tot 60+ off-street parkings.

De samenwerking tussen Be-Mobile en WPS baant de weg voor een steeds groeiende lijst van mobiliteitspartners die zich richten op het verbeteren van klantreizen, welke voortdurend worden toegevoegd aan de WPS Marktplaats. WPS-klanten genieten van de voordelen van een solide leverancier die haar eigen uitmuntende betaaloplossingen op locatie aanbiedt en heeft tegelijkertijd de keuze om toonaangevende opties voor digitale betalingen te integreren, zoals met 4411. De standaard integratie vereist minimale configuratie inspanning en enkel een regulier contract. Het standaardpakket van Be-Mobile voor 4411 omvat alle connectiviteit met het WPS Platform. Een eenvoudige en intuïtieve toepassing voor exploitanten die kosten willen besparen en hun parkeerders een duurzame betalingsmogelijkheid willen aanbieden.

Jan Cools , CEO van Be-Mobile:  "Ons doel is om onze 4411-klanten de meest eenvoudige off-street parkeerervaring te bieden, wat via deze partnership mogelijk wordt gemaakt. De combinatie van de gebruikerservaring van 4411 met de betrouwbaarheid van de WPS-hardware maakt van dit partnership een perfecte match."

Serge Smets, Managing Director WPS België: ''Aangezien we wereldwijd opereren, willen we ervoor zorgen dat klanten op de Marketplace terecht kunnen voor oplossingen van internationale, maar ook lokale aard. Namens het Belgische WPS team zijn we erg blij met de samenwerking met 4411, welke is uitgegroeid tot de grootste parkeerapplicatie in België. We willen graag dat alle toonaangevende aanbieders van mobiliteit applicaties en digitale parkeerbetalingen diensten kunnen leveren via onze technologie.”

Categorieën
Advertenties
Share this on