ST&D Apeldoorn viert 25 jarig jubileum

11 Mar 2021

2021. ST&D bestaat 25 jaar. Security, Technics and Development, ofwel ST&D, heeft een enorme ervaring opgebouwd op het gebied van beweegbare, fysieke afsluitingen. Het Apeldoorns bedrijf is inmiddels al 25 jaar één van de weinige Nederlandse producenten in deze markt. Veiligheid, zekerheid en gastvrijheid zijn dan ook pijlers van dit technologische bedrijf.

Al jarenlang vinden de Apeldoornse slagbomen, RVS paaltjes, hydraulisch inzinkbare pillars en parkeersystemen hun weg naar klanten in Nederland en daarbuiten. ST&D biedt immers oplossingen voor gecontroleerde toegang en high-security producten. En die oplossingen zijn veelgevraagd in deze tijd!
 

Veiligheid, zekerheid en gastvrijheid zijn zo gezegd de sleutelwoorden; dat moet ook wel als je een flinke hoeveelheid Nederlandse gemeenten tot je klanten mag rekenen. Zij bestellen veelal oplossingen die te maken hebben met smart parking en gecontroleerde stadstoegang. Of: stadsafsluiting, zo u wil.

De pijler gastvrijheid heeft vooral betrekking op de recreatiebranche; kleinere en grote ondernemers in deze markt vinden al jarenlang hun weg naar deze Apeldoornse producent. Voor parkeersystemen of bijv. slagbomen met kentekenherkenning.

Ben Siebes (li) en Menno Luyten voor RVS-pillars uit eigen werkplaats 

De technologische ontwikkelingen gaan dan ook snel in de wereld van toegangscontrole. Ben Siebes, commercieel directeur/eigenaar van ST&D: “Als fabrikant constateren wij dat de markt in dynamisch afsluitingen, toegangscontrole en parkeren in de afgelopen jaren zeer sterk is veranderd. Om niet alleen ‘mee te kunnen’ met de technologie, maar deze ook vóór te blijven ontwikkelt en beproeft ST&D de technologie in eigen huis. Veiligheid natuurlijk eerst, maar het oog wil ook wat; er worden dan ook steeds hogere eisen gesteld op het gebied van veiligheid en esthetica.”

Menno Luyten, algemeen directeur/eigenaar, beaamt dat met vertrouwen naar de toekomst wordt gekeken: 
“We hebben de afgelopen tijd flink ingezet op de organisatorische groei van ons bedrijf. Immers: intern moeten de bedrijfsprocessen ook meegroeien. Groeien doet soms best een beetje pijn, maar een stabiele groei staat voorop. Daar hebben we inmiddels belangrijke stappen mee gemaakt, waardoor we kunnen blijven focussen op de ‘D’ uit onze bedrijfsnaam: development. De huidige omstandigheden laten weinig ruimte voor feestelijkheden, maar desondanks zijn we dankbaar en kijken we met onze mensen uit naar een mooi jaar.”

-------

Over ST&D Apeldoorn B.V.
Meer dan 20 jaar ervaring op gebied van toegangstechniek

Security, technics en development, ofwel ST&D heeft een enorme ervaring opgebouwd op het gebied van beweegbare, fysieke afsluitingen. Dynamisch afsluiten in combinatie met kentekenherkenning, toegangscontrole en overige elektronicatoepassingen; het Apeldoorns bedrijf is al meer dan 25 jaar één van de weinige Nederlandse producenten in deze markt. Veiligheid, zekerheid en gastvrijheid zijn de pijlers van dit technologische bedrijf. Alle producten van ST&D worden geproduceerd in eigen fabriek (in Apeldoorn) en kunnen speciaal naar specifieke klantwens worden vervaardigd. Zogenaamde ‘specials’ zijn bij ST&D dan ook geen uitzondering. www.st-d.nl

Share this on