Thomas Bönig naar Orange Investment Managers

18 Mar 2021

Orange Investment Managers, specialist investment manager met een focus op  parkeer- en hospitality vastgoed breidt vanaf 1 maart haar Duitse team uit met Thomas Bönig (investment manager).


Thomas, heeft in de afgelopen 15 jaar zijn ervaring opgedaan in de parkeer en vastgoed sector bij Apcoa en Q-Park. Thomas zal zich focussen op de aankoop van parkeervastgoed in de DACH regio en daarmee het realiseren van de beoogde fonds (groei) doelstellingen.
“Groei van onze portefeuille en het kwalitatief hoogwaardig beleggen van de commitments van onze beleggers vergt focus, kennis en netwerk, in het bijzonder in een niche markt als parkeergarages. Met de komst van Thomas zijn wij nog beter in staat om onze doelstellingen op (middel)lange termijn te kunnen realiseren”, zegt directeur Michiel Gerritsen.


Op dit moment beheert Orange Investment Managers, vanuit haar kantoren in Amsterdam en Düsseldorf een internationale portefeuille van parkeergarages in 6 landen in Europa. De komst van Thomas onderschrijft de groeiambitie van haar portefeuille en in het bijzonder in de DACH regio.

Categorieën
Advertenties
Share this on