Parkeermanagement systeem voor Cartesius Utrecht

10 Aug 2023

Nog volop in ontwikkeling, maar in de gloednieuwe Utrechtse wijk Cartesius vinden langzaam maar zeker de eerste nieuwe bewoners hun thuis. De wijk wordt autoluw, met veel ruimte voor groen en voor wandelaars en fietsers. Cartesius ligt echter in het centrum van Utrecht en dús zocht opdrachtgever Keystone Vastgoed een slimme manier om het parkeren voor de verschillende doelgroepen (bewoners/niet-bewoners) mogelijk te maken. Daarbij deed men een beroep op de ervaring van ST&D om tot een parkeeroplossing te komen die past bij de gebiedsontwikkeling van Cartesius.


ST&D Slagboominstallatie i.s.m. IP Parking; ticketloos parkeren i.c.m. kentekenherkenning

ST&D is op tijd ingeschakeld om mee te denken en ’n up-to-date parkeer management systeem te leveren. Met partner IP Parking zijn we tot een toekomstvriendelijk, ticketloos parkeersysteem gekomen; voor bezoekers geldt dat zij kunnen betalen met bankpas of creditcard (ook wel: dip-in / dip-out). Bewoners kunnen vanzelfsprekend inrijden op basis van kentekenherkenning.

Met de techniek van kentekenherkenning (ook wel: ANPR) heeft ST&D inmiddels
een proven trackrecord opgebouwd. In de robuust uitgevoerde STD 6000 slagboominstallatie, volledig uitgevoerd in RVS!, zijn namelijk ook Tattile kentekencamera’s verwerkt. Da’s fijn parkeren!

Categorieën
Advertenties
Share this on