ParkMobile US en WPS US slaan handen ineen voor contactloze parkeerbetalingen in afgesloten garages

21 Aug 2023

Leiders in de parkeertechnologie-industrie bundelen hun krachten om mobiele parkeeroplossingen naar garages in heel Noord-Amerika te brengen.

ATLANTA, 15 augustus 2023 / -- ParkMobile, toonaangevende aanbieder van slimme parkeer- en mobiliteitsoplossingen in Noord-Amerika en onderdeel van EasyPark Group, kondigde vandaag de gereedheid aan van een nieuwe integratie met WPS US, een leider in innovatieve cloud gebaseerde parkeermanagementoplossingen, om een contactloze parkeeroplossing te bieden voor afgesloten parkeergarages die zijn uitgerust met WPS-apparatuur in heel Noord-Amerika.

David Hoyt, Managing Director bij ParkMobile: ''Terwijl we werken aan de leefbaarheid van steden, verwelkomen we de kans samen te werken met andere leiders in onze industrie, zoals WPS, om efficiëntere parkeer-ecosystemen te creëren. Door de integratie van ParkMobile's gebruiksvriendelijke technologie kunnen klanten hun parkeertarief via onze app betalen bij afgesloten parkeerfaciliteiten door het hele land.''

ParkMobile streeft ernaar om de on-street parkeerervaring te gelijk te trekken met off-street faciliteiten, in samenwerking met leiders in de parkeertechnologie-industrie, zoals WPS. Dit heeft als doel om het bereik te vergroten en meer gebruikers toegang te geven tot mobiele parkeeroplossingen. Door deze integratie kunnen de meer dan 50 miljoen gebruikers van ParkMobile gemakkelijk betalen voor parkeren bij faciliteiten die zijn uitgerust met WPS-technologie in Noord-Amerika.

"Door samen te werken met ParkMobile revolutioneren we de parkeerervaring in afgesloten garages, en bieden we klanten handige en contactloze betalingsoplossingen. Deze samenwerking combineert de expertise van twee brancheleiders, WPS en ParkMobile, om parkeer-ecosystemen in heel Noord-Amerika te verbeteren," aldus Michael Lapidus, President bij WPS.

ParkMobile en WPS zijn momenteel bezig met het testen van de platformintegraties, met plannen om de contactloze betalingen uit te rollen bij nieuwe en bestaande installaties in de hele Noord-Amerikaanse markt. ParkMobile is beschikbaar voor zowel iPhone- als Android-apparaten, en kan worden gebruikt via een mobiele webbrowser. Gebruikers halen een ticket bij de WPS betaalterminal bij de ingang van de garage om binnen te komen. Om te betalen voor het parkeren, scannen ParkMobile-gebruikers de QR-code op het parkeerticket en betalen dan via de ParkMobile app.

Categorieën
Advertenties
Share this on