Comfortabel parkeren bij Van der Valk Hotel Eindhoven-Best

17 Aug 2023

Recentelijk is het Van der Valk Hotel Eindhoven-Best geopend. Op steenworp afstand van luchthaven Eindhoven. Voor de vakantieganger of zakenreiziger biedt het de ideale uitvalsbasis. En met ruim 200 luxe kamers en suites, een stijlvol a la carte & Live Cooking restaurant, vergaderzalen, bar, wellness en zwembad behoort het hotel tot een van de grotere Valk Exclusief Hotels.

WPS heeft als Van der Valk voorkeursleverancier een primeur gerealiseerd op technologisch vlak. Naast het voorzien van onze nieuwste ParkAdvance apparatuur, hebben we ook een integratie tot stand gebracht, waardoor betalingen in onze ParkAdvance apparatuur in combinatie met onze ParkID software nu ook uitgevoerd kunnen worden via betaalunits van Adyen. En waarmee de betaaldata zichtbaar wordt in hun eigen dashboard. Verder betekent het dat betalende bezoekers bij de uitrit contactloos kunnen betalen. Hierdoor bieden we een state-of-the-art parkeerinstallatie en een toekomstbestendige parkeeroplossing die zowel de hotelgasten, personeel en overige bezoekers verzekert van een comfortabele parkeerervaring.


Over het project


De uitdaging:

Binnen de hotelketen staan comfort en gastvrijheid hoog in het vaandel, en dit geldt eveneens voor het  parkeeraspect. Daarom is een gebruiksvriendelijke, snelle en betrouwbare parkeeroplossing van essentieel belang.  

Vanuit de Van der Valk organisatie kwam het verzoek om middels Adyen (contactloze) betaalmogelijkheden bij de uitrit af te handelen. Dit draagt uiteraard bij aan een soepele parkeerervaring. 

Daarnaast is het noodzakelijk dat het systeem goed omgaat met de verschillende gebruikersgroepen welke het hotel bezoeken.

De oplossing:

De geleverde oplossing bij Van der Valk Hotel Eindhoven-Best onderscheidt zich door de technologische vernieuwingen, zoals de ParkAdvance apparatuur met grote 12,1'' touchscreens, gecombineerd met een nieuw type barcode voorhoudscanner technologie. Waardoor QR-code technologie beschikbaar wordt gesteld en daarmee betalen via WPS PAY ook tot de mogelijkheden behoort. 

Bovendien is er een contactloze betaalmogelijkheid bij de uitrit toegevoegd, via de UX 410 betaalunits van Adyen.

Onze parkeeroplossingen zijn specifiek ontworpen om maximaal parkeergemak te bieden aan zowel hotelgasten als personeel. Het in- en uitrijden gebeurt eenvoudig op basis van kentekenherkenning, waarmee maximale hospitality wordt geboden. 

Het resultaat:

Van der Valk Hotel Eindhoven-Best beschikt over een toekomstbestendige parkeeroplossing. WPS heeft hier niet alleen gezorgd voor de specifieke hotel functionaliteiten, maar heeft ook samen met het hotel een extra stap gezet. Dankzij deze geleverde technologische vernieuwingen is het hotel voor de komende jaren volledig ontzorgd, en kunnen zowel alle gebruikersgroepen op een comfortabele manier parkeren. Dit sluit aan bij het gebruikelijke uitgangspunt van Van der Valk Hotels, waarbij WPS verantwoordelijk is voor het realiseren van doeltreffende parkeeroplossingen.

Het is ook van belang om te vermelden dat we al tientallen Van der Valk Hotels hebben mogen voorzien van onze parkeeroplossingen. Op naar nog meer succesvolle realisaties samen!

Categorieën
Advertenties
Share this on