Update Management Team WPS Nederland & Group

23 Jun 2023

WPS Nederland heeft onlangs enkele veranderingen doorgevoerd in het managementteam, en we willen graag de volgende update met jullie delen. Per 1 juni heeft Volkert Kieft de rol van Sales Manager op zich genomen. In deze functie is Volkert verantwoordelijk voor de gehele Verkoopafdeling. Naast zijn rol als afdelingshoofd blijft Volkert ook actief als (Key) Account Manager voor klanten zoals Q-Park en het segment Ziekenhuizen. Zijn overige accounts zullen worden overgedragen aan andere teamleden. Als afdelingshoofd maakt Volkert nu deel uit van het Management Team van WPS Nederland en rapporteert hij aan Paul van den Boogaard, Managing Director van de WPS Group.

Daarnaast is Sven Zijlstra benoemd tot Manager Projecten vanaf 1 juni 2023. In deze nieuwe rol is Sven verantwoordelijk voor het Projectbureau en geeft hij leiding aan het volledige team van 10 medewerkers. Sven maakt nu ook deel uit van het Management Team van WPS Nederland en rapporteert rechtstreeks aan Paul van den Boogaard. Als afdelingshoofd zal Sven de Projectenafdeling vertegenwoordigen binnen het Management Team van WPS Nederland.

Naast deze wijzigingen in het managementteam willen we jullie ook op de hoogte brengen van recente ontwikkelingen binnen WPS. In mei hebben we de overname van WPS aangekondigd door onze nieuwe aandeelhouder, CERTINA GROUP.

Deze nieuwe prioriteiten en eigendomsstructuur hebben geleid tot veranderingen in de manier waarop WPS Group wordt geleid. Om een meer flexibele en gestroomlijnde organisatie te creëren, is besloten om het leiderschapsteam aan te passen. Vanaf 1 juni zal Paul van den Boogaard, samen met Behzat Beytur als Group Controller, het leiderschap van WPS Group op zich nemen.

Graag willen we Erik Stronk en Hendrik Pot bedanken, die WPS Group in juni hebben verlaten na de overgangs- en overdrachtsfase aan de nieuwe aandeelhouder. Erik en Hendrik hebben ons succesvol door de uitdagingen van de pandemie geleid en het verkoopproces van het bedrijf aan CERTINA GROUP begeleid. We wensen beide veel succes in hun toekomstige carrières.

Met deze vernieuwde samenstelling van het managementteam en de betrokkenheid van onze nieuwe aandeelhouder, kijken we vol vertrouwen naar de toekomst van zowel WPS Nederland als WPS Group. We zijn vastbesloten om verder te groeien en onze klanten de beste service en oplossingen te blijven bieden.

Categorieën
Advertenties
Share this on