The City Post Zwolle kiest voor parkeermanagementsysteem van WPS Parking Solutions

23 Dec 2021

WPS Parking Solutions is trots om bij te mogen dragen aan het verbinden van de reis van ondernemers naar het toekomstige bedrijfspand The City Post Zwolle. Het object betreft het voormalige TPG-Post Expeditie Knooppunt, wat tot halverwege de jaren negentig in gebruik was als postsorteercentrum. Het pand zal worden omgevormd tot het nieuwe bedrijfspand The City Post en biedt kantoorruimtes op een high-end locatie in Zwolle. De full-service ontmoetingsplaats voorziet zakelijke huurders van zichtbare en onzichtbare voorzieningen om mentale en fysieke prestaties te leveren. Alles is erop gericht het werken zo gezond mogelijk te maken.

Toekomstbestendig parkeersysteem

Een innovatief, future-proof bedrijfspand vraagt ook om een toekomstbestendige oplossing voor parkeren. Door het leveren van ons toekomstbestendig parkeermanagementsysteem, zorgen we ervoor dat de huurders gemakkelijk toegang hebben tot de parkeergarage en het terrein.

Het parkeermanagementsysteem is toegespitst is op de zakelijke gebruiker (Business Parking software module) zodat iedere huurder zelfstandig via een eigen huurdersportaal zijn/haar eigen parkeerfaciliteit kan beheren. De Business Parking software module vormt samen met de ParkiD-software en ParkAdvance-hardware het WPS Parkeermanagementsysteem voor The City Post in Zwolle.

Flexibel ondernemen

De locatie van The City Post in hartje Zwolle biedt de perfecte uitvalsbasis om zaken te doen in Noordoost-Nederland, of men nu met de auto, trein of fiets komt. Tevens zijn er veel mogelijkheden als het aankomt op het huren van kantoorruimtes. Zowel qua duratie als qua aankleding. Gecombineerd met het parkeermanagementsysteem van WPS is The City Post voor iedere vooruitstrevende zakelijke huurder toegankelijk en biedt het een locatie waarbij flexibiliteit en dynamiek worden omarmt.

Wanneer te bereiken en bewonderen?

De oplevering van deze locatie zal medio 2023 plaatsvinden.


Categorieën
Advertenties
Share this on