Annemiek Bouwmeester en Jan Meijer naar Orange Investment Managers

24 Jun 2021

Orange Investment Managers, specialist investment manager met een focus op operationeel vastgoed, breidt haar team uit met Annemiek Bouwmeester (asset manager) en Jan Meijer (junior analist).


Annemiek Bouwmeester, heeft haar vastgoedervaring opgedaan bij ondermeer de WPM Groep, Colliers International, Intown (het huidige Aroundtown) en laatstelijk bij Vivion Investments waar zij actief was als Junior Portfolio Manager en mede-verantwoordelijk was voor een Europese portefeuille. Bij Orange Investment Managers wordt Annemiek verantwoordelijk voor het asset management van een deel van de vastgoedportefeuille en daarmee direct betrokken bij het realiseren van de beoogde fondsdoelstellingen.


Jan Meijer is als junior Analist aangesteld voor ondersteuning aan de acquisitie en assetmanagement teams. Jan heeft onlangs zijn Master in Economic Development and Globalisation aan de Universiteit van Groningen afgerond en was ondersteunend werkzaam bij bij Praxis IFM in Luxemburg gedurende zijn studie.


“Door deze uitbreiding zijn wij beter in staat in deze uitdagende periode en een continue hoge kwaliteit van onze dienstverlening te borgen en het kapitaal van onze klanten op een juiste manier te investeren”, zegt directeur Michiel Gerritsen. “Hierdoor blijven we in staat adequaat op nieuwe beleggingskansen te acteren”.


Op dit moment beheert Orange Investment Managers, vanuit haar kantoren in Amsterdam en Düsseldorf voor institutionele beleggers een internationale portefeuille van parkeergarages in 6 landen in Europa. Daarnaast is Orange Investment Managers gestart met de opbouw van een Europese portefeuille met hotelvastgoed. Net als parkeergarages hebben hotels ook een zware periode gekend de afgelopen 16 maanden. Desondanks zijn wij positief gestemd over beide asset classes en zien wij kansen om attractieve beleggingen te verwerven voor onze klanten en tegelijkertijd de risico’s te beperken. We verwachten op korte termijn onze portefeuille met nieuwe investeringen verder uit te breiden.

Categorieën
Advertenties
Share this on