Goldbeck Nederland B.V. breidt parkeerdivisie uit!

03 Jun 2020

Sinds begin mei heeft Goldbeck Nederland B.V. een nieuwe werknemer voor de divisie parkeergarages; Jeroen Tilleman.

Al jaren bouwt Goldbeck bovengrondse parkeergarages in Duitsland. Inmiddels worden er sinds enkele jaren ook buiten de Duitse landgrenzen parkeergarages gerealiseerd.

De Europese teller staat inmiddels op meer dan 1.000 (!) parkeergarages. Goldbeck onderscheidt zich in de markt door meer dan 70% van het eindproduct in eigen beheer te ontwerpen, te engineeren én te bouwen! Hierdoor staat Goldbeck garant voor kwaliteit & planning tegen een zeer scherpe marktprijs.

Goldbeck bouwt haar garages op basis van een doordacht flexibel bouwsysteem. De degelijke constructie wordt gecombineerd met de allernieuwste installatie technieken. Hierdoor kan worden voldaan aan de eisen van de tegenwoordige tijd. Dit resulteert in een comfortabele parkeervoorziening die in elk toepassingsgebied naar tevredenheid gebruikt zal worden. Duizenden automobilisten ervaren dagelijks het praktische nut van het product in Duitsland en andere landen. Zij waarderen de open GOLDBECK-constructie, die een steunvrije parkeerruimte mogelijk maakt en daardoor zorgt voor transparantie en intuïtieve oriëntatie. Ook hier scoren onze systeemelementen hoog. Dankzij een speciale betonmix is er geen extra vloercoating nodig, dit zorgt voor een grote vermindering in onderhoudskosten en voorkomt terugkerende overlast voor gebruikers. Ook esthetisch kan Goldbeck waarde toevoegend zijn door een grote verscheidenheid aan gevels die zorgen voor een flexibele, unieke, individuele uitstraling en een perfecte assimilatie in de omgeving.

Jeroen Tilleman zal onze divisie parkeergarages verder vorm gaan geven.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd?

Neem dan contact op: 06- 15 37 56 32 of Jeroen.Tilleman@goldbeck.nl

Categorieën
Advertenties
Share this on