Orange Investment Managers doet tweede investering in Kopenhagen

01 Apr 2020

Eind Maart heeft het in Amsterdam gevestigde Orange Investment Managers voor één van haar beheerde fondsen haar tweede asset aangekocht in Kopenhagen. De asset bestaat uit een parkeergarage met retail (hoofdzakelijk supermarkt), gelegen aan de Vesterbrogade aan de rand van het centrum van Kopenhagen. Het totale investeringsvolume bedraagt circa € 32 miljoen.


“Kopenhagen is een goede stad met een aantrekkelijke parkeermarkt en een uitstekende infrastructuur. Wij zijn dan ook erg verheugd in staat te zijn geweest om uit ons netwerk deze asset te kunnen verwerven”, zegt directeur Jouke Schneider. “Ondanks deze ongekende tijden zien wij nog steeds goede mogelijkheden om te investeren in mobiliteit op de juiste plaatsen in Europa, met onze fondsen hebben wij een lange termijn horizon. Op onze website (red: www.orangeim.nl) staan onze investeringscriteria”.


Orange Investment Managers is een leading specialist investment manager met een focus op parkeervastgoed en belegt in geheel Europa. Op dit moment beheert Orange IM parkeergarages in 6 landen (Nederland, Engeland, Ierland, Duitsland, Italië en Denemarken).

Categorieën
Advertenties
Share this on