Bouw parkeergarage SEGRO Hoofddorp gestart

31 Mar 2020

In Hoofddorp zijn we onlangs in opdracht van SEGRO gestart met de bouw van een modulaire parkeervoorziening met 420 plaatsen. Het heiwerk is gereed en we zijn nu bezig met de fundatie.

Werken met maatregelen

De coronacrisis vraagt van iedereen de nodige aanpassingen. In de huidige situatie hebben we goed moeten kijken naar de nieuwe werkomstandigheden en hebben we de nodige maatregelen ingevoerd. Op deze manier lukt het onze werkzaamheden voort te zetten. Veiligheid en gezondheid staan daarbij altijd voorop. Ondanks de omschakeling liggen we nog steeds op schema.

Flexibel met modulair parkeersysteem

We realiseren de parkeergarage op het SEGRO Park Amsterdam Airport (SPAA) op bedrijventerrein De Hoek in Hoofddorp. De garage vormt een waardevolle faciliteit voor het park en haar huurders. SEGRO koos voor een modulaire parkeervoorziening omdat deze flexibel aan te passen is naar ontwikkelingen in de toekomst. 

Passende uitstraling

Het ontwerp van de vijflaags parkeergarage sluit goed aan bij de naastgelegen bedrijfsgebouwen. Speciale aandacht is besteed aan de routes van gebruikers, zodat zij snel en veilig naar hun bestemming kunnen lopen. Een loopbrug verbindt de parkeergarage met het buitenterrein van het dichtstbijzijnde warehouse. De planvorming vond plaats in nauwe samenwerking met betrokken partijen, zoals SEGRO, Cushman & Wakefield, Boersema Installatie Adviseurs Amersfoort, KuiperCompagnons Rotterdam en JVZ Ingenieurs uit Deventer.

Categorieën
Advertenties
Share this on