Methon BV blijft belangrijke speler op gebied van fysieke toegangscontrole

31 Mar 2023

Met de overname door Guido Roosenhart is er een mooie toekomst weggelegd voor Methon BV uit Hillegom. Vanaf 1 april is het bedrijf onderdeel van Roosenhart Holding BV en wordt het een zusterbedrijf van RETAM service groep BV. Eveneens een bekende speler in de toegangscontrole installaties.


Wouter Meeuwes is als huidig DGA/eigenaar van Methon blij dat het bedrijf wordt overgenomen door Guido Roosenhart. “Afgelopen jaren is vaker gesproken over een eventuele overname van mijn bedrijf. Mijn pensioenleeftijd komt in zicht, wat een mooi moment is om mijn bedrijf onder te brengen bij Roosenhart Holding BV", aldus Wouter. “Dat het bedrijf met de huidige medewerkers blijft bestaan in deze vorm vind ik fijn.”  

Methon heeft afgelopen 56 jaar een zeer goede naam opgebouwd in de markt van fysieke toegangsoplossingen. De overname brengt voor de klanten van Methon geen grote veranderingen. “Het bedrijf blijft bestaan in de huidige vorm, de vertrouwde contactpersonen blijven werkzaam vanuit Hillegom”, vult Guido aan. “Ik dank Wouter voor het vertrouwen dat hij mij geeft." Doordat Methon onderdeel wordt van Roosenhart holding BV kunnen klanten van Methon in de toekomst sneller en beter worden geholpen, omdat de servicediensten van RETAM een mooie aanvulling zijn op de huidige dienstverlening.  “Methon overnemen is voor beide partijen een mooie stap", aldus Guido. Hij sluit af met de woorden; “Wij wensen Wouter een welverdiend pensioen, en zijn blij dat hij ons de komende maanden nog zal ondersteunen bij een gedegen overdracht.

Categorieën
Thema's
Advertenties
Share this on