Bouw parkeergarage Tergooi MC vordert snel

16 Dec 2022

In Hilversum zijn wij bezig met de realisatie van een nieuwe parkeergarage voor Tergooi MC. Wij zijn gestart met de staalconstructie voor het zonnepanelen dak. De installatiewerkzaamheden zijn bijna afgerond en we starten deze week met het aanbrengen van de belijning op de verdiepingen.

Comfortabel en gebruiksvriendelijk

De parkeergarage voor Tergooi MC krijgt zes lagen, wordt voorzien van 1.500 zonnepanelen en heeft een capaciteit voor ruim 1.000 auto’s. De parkeergarage is voor patiënten, bezoekers en voor medewerkers. Wij zien een groeiende behoefte aan comfortabele en gebruiksvriendelijke parkeervoorzieningen rondom ziekenhuizen en hebben daar passende concepten voor ontwikkeld. 

Groene omgeving

Het ontwerp van de nieuwbouw is van Wiegerinck architecten en daarmee geheel passend bij het hoofdgebouw en omgeving. Op de gevel komen houten panelen met hoge openingen en de twee wokkels waarin auto’s in- en uitrijden, zijn straks begroeid met klimop. Het ontwerp is geïnspireerd op het omliggende bos.  

De bouw is live te volgen via de webcam. In het tweede kwartaal van 2023 neemt Tergooi MC de nieuwe parkeergarage in gebruik.


Categorieën
Advertenties
Share this on