Bouw gestart parkeergarage Noordelijk Havenhoofd Scheveningen

16 Nov 2022

In Scheveningen zijn wij onlangs gestart met de bouw van een nieuwe drielaags parkeergarage die wij in het duin realiseren. Op deze toch wel bijzondere locatie zijn wij momenteel bezig met de funderingswerkzaamheden.  

Herontwikkeling

Van VolkerWessels Vastgoed kregen wij opdracht voor de bouw van deze parkeergarage met 750 openbare parkeerplaatsen en 90 stallingsplaatsen. De locatie, het Noordelijk Havenhoofd, wordt herontwikkeld tot een plek voor nieuwe werkgelegenheid, nieuwe bedrijvigheid en horeca. Daardoor wordt het gebied aantrekkelijk voor zowel de visindustrie als recreatie op de Boulevard. VolkerWessels is als ontwikkelaar betrokken bij de herontwikkeling en de realisatie van meerdere nieuwbouwplannen, waaronder de parkeergarage. Wij werden geselecteerd op basis van de specifieke kennis van parkeergarages en prijs-kwaliteit verhouding.  

Parkeergarage in het duin

Bijzonder aan de parkeervoorziening is dat deze in het duin wordt gerealiseerd. Het bestaande duin is voor de bouw afgegraven en wordt na realisatie van de parkeergarage opnieuw aangebracht tegen en over de garage. Wij realiseren deze parkeergarage van prefab beton en inclusief alle toe- en uitritten, liften, technische ruimten en algemene ruimten en voorzieningen.


Related projects
Categorieën
Share this on