Maximaliseer uw parkeerinkomsten via ParkBee & WPS

24 Nov 2022


Met veel plezier kondigen we onze officiële samenwerking aan met het digitale parkeerplatform ParkBee
ParkBee, het toonaangevende Europese technologieplatform voor parkeren, richt zich op het digitaal toegankelijk maken van onderbenutte off-street parkeerlocaties. Als eerste aanbieder van parkeeroplossingen die via een volledige integratie samenwerkt met ParkBee, kunnen parkeerexploitanten nu genieten van het gemak van het gebruik van ParkBee via de oplossingen van WPS. Door de integratie met WPS kunnen parkeerexploitanten parkeerplaatsen toevoegen aan het ParkBee platform en miljoenen gebruikers van ParkBee bereiken wat een stroom van verkeer naar de parkeerlocatie genereert. Zo maximaliseert men de parkeerinkomsten, stimuleert het gebruik van off-street parkeren en benut de ruimte in de stad beter.

ParkBee richt zich op het vrijmaken van ruimte in steden door automobilisten te begeleiden naar onderbenutte off-street parkeerplaatsen. Door samen te werken met exploitanten en vastgoed maakt ParkBee private off-street parkeergelegenheden toegankelijk voor het publiek. ParkBee's directe integraties met toonaangevende parkeer- en mobiliteitsapps, zoals ParkmobileYellowbrick en Gaiyo, maken een bereik van meerdere miljoenen gebruikers en een veilige toegang tot de parkeervoorziening mogelijk. Het inzetten van datatechnologie om de prijsstelling te optimaliseren, leidt tot een hogere parkeerbezetting en maximale inkomsten voor de parkeerexploitant. Bovendien vergemakkelijkt de ParkBee-applicatie het voor automobilisten om een parkeerplaats te reserveren en te betalen. Het zoeken naar een parkeerplaats neemt zo minder tijd in beslag.  

Door de integratie met WPS kan de exploitant nu eenvoudig parkeerplaatsen toevoegen aan het ParkBee platform. Zonder dat een black box in de terminal hoeft te worden toegevoegd. De native integratie draagt bij aan een nauwkeurige telling van de plekken, wat resulteert in een actueel overzicht van de beschikbare plekken en zorgt voor een nauwkeurige rapportage.

Bij het zorgeloze ParkBee model, hoort ook een soepel integratieproces. Wanneer u ervoor kiest om ParkBee te activeren op het WPS Platform, vereist de standaard integratie een minimale configuratie-inspanning en slechts een regulier contract. Met een ParkBee-contract hoeft de exploitant niet te betalen voor extra activeringen of API-abonnementen. Dit biedt exploitanten een aantrekkelijke oplossing om optimaal gebruik te maken van de parkeervoorziening, meer inkomsten te genereren en de eindgebruiker een consistente, naadloze customer journey ervaring te bieden.

Jian Jiang CEO van ParkBee weidt verder uit over de samenwerking: "De samenwerking met WPS illustreert de echte waarde van digitalisering. Naadloos, flexibel en een echte value driver. Met ParkBee al geïntegreerd, kan een exploitant op het WPS platform, direct een extra inkomstenstroom 'aanzetten', terwijl hij bijdraagt aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van de wijk. Een ware accelerator voor exploitanten, automobilisten, WPS en zeker ook voor ParkBee."

Dries Calcoen, Global Product Marketing & Partnership Manager: "Ik ben blij met de keuze van ParkBee voor de WPS Marketplace. Vooral met deze unieke native integratie. Exploitanten in heel Europa kunnen nu eenvoudig hun parkeerplaatsen toevoegen aan ParkBee met slechts één contract. Dit stelt hen in staat om de inkomsten uit de parkeervoorziening te maximaliseren. Door de native integratie is er geen interferentie, waardoor exploitanten de juiste telling en naadloze rapportage krijgen. En bovendien kan de ParkBee integratie gratis geactiveerd worden voor alle ParkID abonnees.'' 

Erik Stronk, CEO van WPS: ''ParkBee is een van de snelst groeiende tech bedrijven en deze samenwerking biedt onze klanten een duurzame oplossing voor het vrijmaken van ruimte in steden, terwijl tegelijkertijd de inkomsten worden gemaximaliseerd. Voor de eindgebruikers biedt het een extra keuzemogelijkheid bij het boeken en betalen van parkeerplaatsen. Door voortdurend samenwerkingen aan te gaan met mobiliteitsverbeterende partijen, streven we ernaar de aanbieder van full-service parkeeroplossingen te zijn die bestuurders en exploitanten met elkaar verbindt en naadloze klantreizen voor iedereen faciliteert." 

Categorieën
Advertenties
Share this on