Fundatiewerkzaamheden nieuwe parkeergarage Gelre ziekenhuizen in volle gang

25 Nov 2022


Bij Gelre ziekenhuizen in Apeldoorn realiseren wij op P2 een nieuwe parkeergarage met ons Flexideckbouwsysteem. De fundatie is bijna gereed en we starten eind oktober met de opbouw van de staalconstructie.

Volledig demontabel

Ons Flexideck parkeersysteem waarmee wij deze parkeergarage realiseren maakt de parkeervoorziening eenvoudig aan te passen naar toekomstige ontwikkelingen. Deze demontabele parkeeroplossing is eenvoudig te verwijderen, verplaatsen of uit te breiden. Het systeem bestaat uiteen thermisch verzinkte staalconstructie en prefab betonvloeren. De nieuwe parkeergarage voor Gelre ziekenhuizen, die overigens wel een permanente bestemming krijgt, bestaat straks uit 880 parkeerplaatsen met 3 bouwlagen: één ondergronds, één op maaiveld en één op de eerste verdieping.

Ontwerp met zachte uitstraling

Met het nieuwe parkeergebouw wordt een gezonde en natuurinclusieve omgeving gecreëerd, waarbij de overgang van parkeren naar ziekenhuisbezoek zo ontspannen mogelijk is vormgegeven. De positionering van de garage zorgt voor een heldere omkadering van het entreegebied, waardoor het voor ziekenhuisbezoekers begrijpelijk, herkenbaar en daardoor stressloos is. Met gevelelementen van hout gecombineerd met klimplanten creëren we een zachte en natuurlijke uitstraling.

Oplevering

In 2023 leveren wij de nieuwe parkeergarage voor Gelre ziekenhuizen op. Gedurende de bouw kunnen bezoekers parkeren in de onlangs opgeleverde tijdelijke parkeervoorziening P1.


Categorieën
Advertenties
Share this on