Toogethr & WPS Versterken Partnership

07 Oct 2022

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een samenwerkingsovereenkomst hebben getekend met Toogethr, die de reis van zakelijke klanten aanzienlijk zal verbeteren. WPS en Toogethr bieden slimme parkeeroplossingen voor bedrijven en vastgoedbeheerders. Samen helpen zij woon-werkverkeer en parkeren aangenamer, efficiënter en duurzamer te maken.  

Toogethr is een zakelijk mobiliteitsplatform en winnaar van de User-Experience Intertraffic Award, dat sinds de oprichting in 2016 is uitgegroeid tot een innovatieve, volwaardige mobiliteitspartner voor grote bedrijven in Nederland, België en Duitsland. Het platform begon vanuit het aanbieden van een ride share applicatie en groeide uit tot een platform voor zelfbeheer van parkeerruimte gericht op bedrijven.   

De versterkte partnership tussen Toogethr en WPS markeert een nieuwe stap in de naadloze integratie van partners op de WPS Marketplace. WPS-klanten genieten van de voordelen van een solide leverancier die haar eigen parkeeroplossingen aanbiedt, zowel op het gebied van software als hardware, en hebben nu ook de mogelijkheid om eenvoudig te integreren met andere mobiliteitsaanbieders, zoals Toogethr. De standaard integratie vereist minimale configuratie inspanning en geen extra ondertekening van contracten met de gekozen integratie partner. Het standaardpakket van Toogethr omvat alle connectiviteit met het WPS Platform. Dit biedt een eenvoudige en ongecompliceerde propositie voor bedrijven die behoefte hebben aan een zelfbediening oplossing voor parkeerbeheer.  

Deze integraties openen een wereld van mogelijkheden waarbij klanten kunnen beslissen met welke diensten ze integreren, afhankelijk van de gewenste gebruikerservaring. Omdat het bij modern parkeren niet langer alleen om de bestemming gaat; het is een onderdeel van de individuele reis. WPS wil die reis zo soepel mogelijk laten verlopen.   Rick Joosten, Chief Customer Officer bij Toogethr: ''Samen met WPS willen we de user-experience van de medewerkers van een bedrijf verbeteren. Het uiteindelijke doel is dat zij op de meest gebruiksvriendelijke manier parkeren bij het gebruik van onze applicatie, boven op het platform van WPS. We zijn blij dat we onze samenwerking hebben geofficialiseerd. Op basis van elkaars expertise kunnen we waarde toevoegen aan beide platformen.''   

Erik Stronk, CEO bij WPS: ''Onze nieuwe open en adaptieve aanpak betekent dat we integraties met partners breed omarmen. Ons WPS-software platform voor parkeerbeheer en revenue management is de centrale hub die complementaire oplossingen voor het beheer van parkeren samenbrengt, door een naadloze integratie van zowel onze eigen applicaties als applicaties van derden en diensten van exploitanten. Het WPS Parking Platform wordt ondersteund door onze Marketplace, waar al onze partnerships beschikbaar zijn; integraties met diverse leveranciers op verschillende mobiliteitsgebieden. Om ervoor te zorgen dat onze klanten verzekerd zijn van een toekomstbestendige parkeeroplossing, sluiten we voortdurend nieuwe partners aan die de nieuwe functionaliteiten bieden die onze klanten nodig hebben.''   

Categorieën
Advertenties
Share this on