Comfortabel parkeren bij het Van der Valk Hotel in Schiedam - WPS Parking Solutions

22 Aug 2022

In april 2022 is het nieuwe Van der Valk Hotel Schiedam geopend. Een uniek, modern hotel, wat met name op het gebied van duurzaamheid grote stappen heeft gezet. Het pand is gasloos, volledig elektrisch en energie wordt opgewekt door middel van zonnepanelen. Daarnaast bedraagt de hoogte van het hotel maar liefst 65 meter, zijn er 16 verdiepingen met in totaal 184 kamers en de 420 parkeerplaatsen bieden genoeg plaats voor de auto. 

Als voorkeursleverancier heeft WPS deze prachtige locatie mogen voorzien van een state-of-the art parkeerinstallatie en toekomstvaste parkeeroplossing die zowel het personeel als de bezoeker verzekerd van een comfortabele parkeerervaring. 




Over het project

De uitdaging:


Comfort en gastvrijheid zijn belangrijke peilers voor de hotelketen, ook als het gaat om parkeren. Een gebruiksvriendelijke, snelle en betrouwbare parkeeroplossing is een must. Vanwege de strategische ligging van het hotel (aan de snelweg), is een afgesloten parkeervoorziening nodig. Net als een systeem dat goed omgaat met uitzonderingen, zoals kortparkeerders en personeel en vaste leveranciers. 


De oplossing:


In onze rol van Official Preferred Supplier hebben we vroegtijdig met Van der Valk Schiedam aan de tekentafel gezeten, wat heeft geleid tot een optimale invulling van de parkeervoorziening op deze locatie. Onze parkeeroplossingen maken 'comfortabel parkeren' mogelijk. Dit houdt in dat men gemakkelijk in-en uit kan rijden op kenteken, in kan stellen dat parkeren gratis is voor gasten, personeel en vaste leveranciers en tevens verschillende soorten abonnementen kan toepassen; waaronder een meerdaags abonnement of een kortingsmodule.


Het resultaat:


Onze parkeeroplossingen zorgen ervoor dat gasten en bezoekers ten alle tijden snel en gastvrij in- en uitrijden op de parkeervoorziening van Van der Valk Schiedam. Hotelgasten rijden tijdens de duur van hun verblijf automatisch in en uit via hun kenteken, evenals personeel, vaste leveranciers en kortparkeerders die komen lunchen, dineren of vergaderen. Daarnaast wordt Van der Valk volledig ontzorgt, doordat WPS de coördinatie en uitvoering van de installaties en het onderhoud op zich neemt.

Categorieën
Advertenties
Share this on