Parkeergarage Hofmanweg Haarlem geopend

28 Jun 2022

In Haarlem hebben wij deze week de nieuwe parkeergarage op Business Park Waarderpolder opgeleverd aan De Raad Vastgoed. Met het overhandigen van de sleutel is de parkeergarage nu open voor ondernemers en hun bezoekers.

Extra parkeergelegenheid

Gezien de toename van de parkeervraag door naastgelegen projecten en de verdere ontwikkelingen aan de Hofmanweg in Haarlem was er behoefte aan extra parkeerplaatsen. Met de 350 nieuwe parkeerplekken is er nu genoeg ruimte. De overeenkomst met de Raad Bouwontwikkeling kwam tot stand op basis van prijs-kwaliteit, ons plan van aanpak en de snelheid. In totaal is er ca. 175.000 staal gebruikt in het 5 parkeerlagen tellende gebouw. De bouw nam slechts 24 weken in beslag. 

Circulair bouwsysteem

Ons team van parkeerspecialisten ontwikkelde en ontwierp deze parkeergarage in samenwerking met bouwpartners Batenburg Installatietechniek en JVZ Ingenieurs. De basis van de parkeergarage bestaat uit een circulair bouwsysteem, waarmee flexibel kan worden ingespeeld op de toekomstige parkeerbehoefte en de materialen ook op de lange termijn hun waarde behouden. Daarnaast staan een logische route en maximale sociale veiligheid centraal. De in- en uitritten zijn goed aangesloten op de omliggende wegen en de trappenhuizen zijn strategisch gepositioneerd waarmee zoekverkeer wordt voorkomen. De parkeergarage is ingericht op basis van eenrichtingsverkeer, wat de veiligheid ten goede komt.

Categorieën
Advertenties
Share this on