Parkeergarage Bio Science Park Leiden schiet de grond uit

28 Mar 2022


Voor Universiteit Leiden bouwen wij een multifunctionele parkeergarage voor circa 600 auto’s. De parkeergarage is in een latere fase uit te breiden naar circa 800 parkeerplaatsen en biedt straks de mogelijkheid tot integratie van commerciële ruimten. Daarbij valt te denken aan een sportschool, supermarkt of pakkettenservice.

Bouw op schema

Wij bouwen de parkeergarage met ons Parkdeck bouwsysteem, welke zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking met monoliet afgewerkte betonvloeren, een geïntegreerde constructie en vlakkeplafonds. Bovendien geeft het de mogelijkheid om van de gevel een unieke eyecatcher te maken. Volgens planning hebben wij het laatste deel van de staalconstructie gemonteerd en zijn de vloeren op wat afwerkingen na gereed. We bouwen nu verder aan de installaties. Kabelgoten en lichtlijnen worden opgehangen en mantelbuizen worden aangebracht. Wat deze parkeergarages straks tot een echte eyecatcher maakt, is de gevel die uit maar liefst 30 kilometer hout zal bestaan.

Groei opBio Science Park

Bio Science Park Leiden is het grootste kenniscluster van Nederland op het gebied van Life Sciences & Health. De campus is volop in ontwikkeling en met het voornemen van de gemeente en de campus om nog meer woningen, winkels, horeca en voorzieningen te realiseren is een concentratie van parkeren in een parkeergelegenheid wenselijk. De opdracht werd ons en Aan de Stegge Twello gegund op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Meer info – parkeergarage Bio Science Park Leiden

Bio Science Park Leiden


Categorieën
Thema's
Share this on