Referentie renovatie parkeervoorziening (P1 + P2) Deltion College Zwolle

16 Mar 2022

De uitdaging

De uitdaging van dit project was om met een relatief kleine en eenvoudige renovatie, de parkeerdekken na bijna 14 jaar weer in goede staat te krijgen. Dit hield in dat de mechanische schades werden gerepareerd en dat de afwerking en details van de parkeerdekken daar waar nodig werden hersteld.

 

De oplossing en het proces

Er zijn door applicateur Blom Flooring Systems verschillende producten en systemen toegepast om de parkeerdekken te renoveren. De voegovergangen zijn op de plekken waar dit nodig was, maar soms ook preventief, opnieuw voorzien van een volledig gewapend membraan: het Triflex Cryl R230 membraan. De onderste hellingbanen van de P1 garage waren nog niet allemaal voorzien van een afwerking. Deze zijn ook aangepakt en voorzien van het Triflex Deckfloor systeem, variant 3.

 

Een groot voordeel is dat ook na 14 jaar de systemen en producten van Triflex weer een chemische hechting aangaan. Dit zorgt voor een zeer duurzame oplossing. Verder zijn de systemen flexibel, waterdicht, UV- en hydrolyse-bestendig.

 

Het resultaat

De gewenste waterdichtheid en bestendigheid tegen een hoge verkeersbelasting is gerealiseerd. Daarnaast harden Triflex’ duurzame systemen snel uit, dus waren de dekken al snel weer te gebruiken na de renovatie. De opdrachtgever is zeer tevreden over zowel de aannemer als het uiteindelijke eindresultaat.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. Share this on