Orange Investment Managers acquireert openbare parkeergarage in Dordrecht

13 Jan 2021

Eind december heeft het in Amsterdam gevestigde Orange Investment Managers voor één van haar beheerde fondsen een asset gekocht in Dordrecht. De asset bestaat uit een standalone bovengrondse openbare parkeergarage met circa 400 parkeerplaatsen welke is verhuurd aan Q-Park. Het investeringsvolume bedraagt ca. € 13 mln.


Dordrecht is een goede stad voor de diversificatie van onze portfolio. Wij zijn dan ook erg verheugd in staat te zijn geweest om uit ons netwerk deze asset te kunnen verwerven”, zegt investmentmanager Frenky Prins. “Ondanks deze ongekende tijden zien wij nog steeds goede mogelijkheden om te investeren in mobiliteit op de juiste plaatsen in Europa, met onze fondsen hebben wij een lange termijn horizon. Op onze website (red: www.orangeim.nl) staan onze investeringscriteria”.
Orange Investment Managers is een leading specialist investmentmanager met een focus op parkeervastgoed en belegt in geheel Europa. Op dit moment beheert Orange IM parkeergarages in 6 landen (Nederland, Engeland, Ierland, Duitsland, Italië en Denemarken).

Related projects
Categorieën
Advertenties
Share this on