Orange Investment Managers koopt parkeergarage “De Boreel” in Deventer

08 Oct 2018

ARC Real Estate Partners heeft de parkeergarage De Boreel in Deventer verkocht aan een van de door Orange Investment Managers beheerde parkeerfondsen. De parkeergarage is onderdeel van het winkelcentrum ‘De Boreel’ en telt 642 plekken. Het winkelcentrum met de bovenliggende woningen ligt aan de toegang van het oude stadscentrum van Deventer. Winkelcentrum De Boreel heeft een winkeloppervlakte van 34.000 m2 en heeft een mix van retail en leisure. Q-Park heeft nog een langlopend contract voor de exploitatie van de parkeergarage.

Michiel Gerritsen: “Wij zijn erg blij met deze aankoop. De Boreel past goed in onze portefeuille. Nu we deze garage toegevoegd hebben aan de portefeuille kunnen we ons richten op verdere groei van de portefeuille. We hebben een ambitieuze groeidoelstelling voor Nederland en de rest van Europa.”

De parkeergarage is opgenomen in een parkeergarage vastgoedfonds dat belegt in openbare parkeergarages in Nederland. De Boreel betreft de derde aankoop van dit fonds. 

CMS Derks Star Busmann en RPS advies- en ingenieursbureau traden op als adviseur namens de kopers. Loyens & Loeff trad op namens de verkoper.

Related projects
Categorieën
Advertenties
Share this on