WPS Parking Systems levert parkeeroplossing voor Lelystad Airport

21 Mar 2018

Samenwerking met luchthaven dienstverlener Viggo officieel van start
Vandaag ondertekenden WPS en Viggo op Intertraffic 2018 hun samenwerkingsovereenkomst voor de parkeerdienstverlening op Lelystad Airport. WPS, de Parking divisie van Dynniq, heeft de opdracht gekregen voor het leveren, installeren en onderhouden van het parkeermanagementsysteem op de uit te breiden luchthaven in Flevoland. Viggo zal hier onder andere het parkeerbeheer gaan verzorgen namens Lelystad Airport.

Intelligente parkeeroplossingen op maat
Lelystad Airport transformeert van een luchthaven voor General Aviation (kleine luchtvaart) naar een internationaal vakantievliegveld. Onderdeel hiervan is de uitbreiding van de parkeercapaciteit naar 3.317 parkeerplaatsen, met een bijbehorend modern parkeermanagementsysteem. Erik Dijkshoorn, managing Director van WPS: “Door onze samenwerking met Viggo zetten we een volgende stap in het verwezenlijken van onze ambitie om wereldwijd luchthavens te voorzien van intelligente parkeeroplossingen. Dit doen we al voor andere luchthavens in Europa en ook in Amerika en Canada, zoals op Halifax International Airport, Durango Airport en Lincoln Airport.” De parkeeroplossing voor Lelystad Airport is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van parkeermanagementsoftware. Door de grote groei ambitie van het vliegveld zal WPS meegroeien in het verbeteren van de customer journey, gecombineerd met een zo efficiënt mogelijk parkeerbeheer door Viggo.


Portal
Het luchthaventerrein biedt verschillende uitdagingen op het gebied van verkeersstromen van de vele gebruikersgroepen. Hans-Bart Olijhoek, Operations Director van Viggo: “WPS heeft heel goed met ons meegedacht over mogelijke scenario’s en oplossingen voor de parkeerfaciliteiten. Ik heb er alle vertrouwen in, dat wij gezamenlijk een optimale dienstverlening voor Lelystad Airport en haar passagiers kunnen realiseren.” WPS levert onder andere een portal voor bedrijven op en rond het luchthaventerrein. Autoverhuurbedrijven kunnen hiermee bijvoorbeeld de parkeerrechten van hun eigen parkeerders en medewerkers beheren. Deze portal stelt Viggo in staat het parkeerbeheer optimaal te faciliteren.

Related projects
Categorieën
Advertenties
Share this on