Orange Investment Managers koopt parkeergarage Nieuwe Markt in Gouda

16 Nov 2017

De combinatie Orange Investment Managers / Quantum neemt de parkeergarage de Nieuwe Markt in Gouda over. Van Ettekoven heeft de gehele winkelpassage de Nieuwe Markt in Gouda verworven voor € 24,85 miljoen

De winkelpassage ligt zeer centraal in de binnenstad van Gouda en omvat ca. 6.200 m2 winkelruimte. Van Ettekoven, de nieuwe eigenaar van de winkels en tevens van de bovengelegen woningen, heeft plannen voor optimalisatie van de winkels in combinatie met transformatie van kantoren naar woningen. Orange Investment Managers/Quantum verwerft de naastgelegen parkeergarage, welke circa 480 parkeerplaatsen heeft en functioneert als de belangrijkste parkeergarage voor de binnenstad van Gouda.

De parkeergarage is opgenomen in een door Quantum en Orange Investment Managers beheerd parkeergarage vastgoedfonds dat belegt in openbare parkeergarages in Nederland en wordt gefinancierd door Duitse institutionele investeerders. Orange Investment Managers is verantwoordelijk voor alle aankopen en het beheer van de portefeuille. De Nieuwe Markt betreft de tweede aankoop van het fonds dit jaar.

 Abram Makelaardij en Castenea Bedrijfsmakelaars traden op als adviseur namens de kopers.

Categorieën
Advertenties
Share this on