PRODRIVE TECHNOLOGIES

23 May 2017

Prodrive Technologies heeft een passie voor technologie. Zij ontwerpen en vervaardigen elektronica, software en mechanica. In nauwe samenwerking met hun klanten ontwikkelen en leveren zij een breed scala aan hightech producten, systemen, oplossingen en technieken die zeer efficiënt en vaak uniek zijn. Zij doen alles in eigen huis en gebruiken de allerbeste technieken, waarvan ze er veel zelf ontwikkeld hebben. Als gevolg van deze innovatieve aanpak zijn zij een van de snelst groeiende technologiebedrijven in Europa.

Parkeren personeel

IP Parking heeft de garage voorzien van in- en uitritten, kentekenherkenning en een web-based parkeer management systeem.

Via de subscriber API heeft IP Parking het HRM systeem van Prodrive gekoppeld aan het parkeren. Dit betekent in- en uitrijden op basis van kentekenherkenning, een snelle doorstroming en geen files tijdens spitstijden. Ondanks het laagst mogelijke foutpercentage in de parkeerbranche, bestaat er altijd de kans dat een kenteken niet gelezen wordt of dat men vervangend vervoer heeft. In dit geval gebruikt men de personeelspas welke ook aan het parkeren gekoppeld is.

Related projects
Share this on