AMPHIA ZIEKENHUIS

23 May 2017

De nieuwe parkeergarage van het Amphia Ziekenhuis telt vier verdiepingen, drie in- en uitritten voorzien van kentekenherkenning, negen oplaadpunten voor elektrische auto's, circa twintig parkeerplaatsen voor mindervaliden en 950 parkeerplaatsen. Bezoekers die moeite hebben met de afstand van zo'n 300 meter van de garage tot het ziekenhuis kunnen gebruik maken van een pendelbusje.

Betaald parkeren voor personeel

IP Parking heeft haar dienst Stadsparkeren uitgebreid om betaald parkeren voor grote groepen eenvoudiger te maken. Zo ook voor de ruim drieduizend medewerkers van het Amphia Ziekenhuis.

In de spitstijden ontstaat vaak een file omdat de traditionele manier van parkeren tijdrovend is. Kentekens zijn altijd uniek en daarom uitermate geschikt als identificatiemiddel bij het verlenen van toegang tot een parkeerfaciliteit. Hierdoor creëert het Amphia een zeer soepele en snelle doorstroming van het verkeer. De uitstoot wordt hierdoor met een factor 3 verminderd, doordat voertuigen niet bij de slagboom hoeven te stoppen.

De facilitaire dienst van het Amphia wordt ontzorgd doordat medewerkers zelfstandig kenteken(s) kunnen wijzigen via de persoonlijke pagina. In geval van vragen nemen uw medewerkers/studenten rechtstreeks contact op met de helpdesk van Stadsparkeren, die 24/7 bereikbaar is.

De financiele afdeling wordt ontzorgd doordat Stadsparkeren de complete financiële administratie uit handen neemt. Maandelijks wordt het geinde parkeergeld uitgekeerd zonder incasso risico.

Related projects
Share this on