Wereldhave, gemeente Heerhugowaard en Interparking gaan voor nieuwe parkeerapparatuur

03 Feb 2017

De parkeervoorzieningen in gemeente Heerhugowaard, rondom winkelcentrum Middenwaard, zullen in de komende weken uitgerust gaan worden met de nieuwste parkeerapparatuur van Scheidt & Bachmann Parkeersystemen B.V.

In opdracht van Wereldhave Management en gemeente Heerhugowaard zal de oude apparatuur van de, door Interparking beheerde, garages worden vervangen. De belangrijkste nieuwe ontwikkeling is het invoeren van kentekenherkenning. Voor gebruikers van de parkeervoorzieningen betekent dit meer gebruiksgemak en een snellere doorstroming. Er hoeft bij het verlaten van de garage namelijk geen ticket meer ingevoerd te worden. Vergunninghouders kunnen zelfs volledig op basis van hun kenteken in- en uitrijden.

Momenteel staat er apparatuur van twee verschillende leveranciers, waardoor het voor gebruikers niet mogelijk is om bij iedere betaalautomaat te betalen. Na de installatie van de nieuwe apparatuur van Scheidt & Bachmann zal dit probleem tot het verleden behoren. Ook zal het systeem worden uitgebreid met een innovatief loyalty-programma voor bezoekers van het Stadshart.

Dit project betreft de parkeergarages Stadsplein, Middenweg, Zuidtangent en Coolplein. Alle vier gelegen in het Stadshart van Heerhugowaard en met een directe aansluiting op winkelcentrum Middenwaard. 

Related projects
Categorieën
Advertenties
Share this on