Private parkeerplaatsen Parkeergarage Kwintijn

31 Jan 2017

Aan de Bilderdijkkade, Kwakersstraat en Tollensstraat verrijst de 2e fase van het project Kwintijn. Een fantastische plek waar wonen, werken en genieten écht samengaan. Naast de appartementen die hier worden gerealiseerd, komt er ook een ondergrondse parkeergarage. Een prachtig project gerealiseerd door Van Wijnen. 

In de 2-laagse parkeergarage is er voor de bewoners de mogelijkheid om een parkeerplaats te kopen. (Of moet ik misschien zeggen "er in te investeren", gezien het vastgoedklimaat in Amsterdam.) Een groot deel van de andere parkeerplaatsen in de garage worden eigendom van de Gemeente Amsterdam, die beschikbaar worden gesteld aan vergunninghouders uit de omgeving in het kader van het Blik van de Straat beleid.

Omdat het hier zowel publieke als gekochte parkeerplaatsen betreft, lopen eigenaren van de parkeerplaatsen het risico dat er, al dan niet onwetend, al dan niet uit totale brutaliteit, fout geparkeerd wordt op hen parkeerplaats.

Omdat de gekochte parkeerplaatsen over de twee parkeerdekken verdeeld zijn is het niet mogelijk deze parkeerplaatsen collectief af te sluiten met behulp van een speedgate of slagboom. Om deze reden is gekozen voor een individuele afsluiting, met behulp van een automatische parkeerbeugel. Jullie medelid, en vriend, en redder in nood ParkPoint Benelux, wij dus, zijn de leverancier van de betreffende parkeerbeugel. Wij mochten deze parkeerbeugel monteren op een  prachtig afgewerkte Bolidt vloer.

Omdat de parkeerbeugel een eigen accu heeft welke om de 4 maanden moet worden opgeladen, hebben wij de VvE een onderhoudscontract aangeboden. Hierdoor zijn ze volledig ontzorgd ten aanzien van foutparkeerders op hen eigen (oh zo duur) betaalde parkeerplaats.

 

Hieronder vindt u een pdf met daarin een voorbeeld onderhoudscontract waarbij GEEN investering nodig was voor de aanschaf van de parkeerbeugels. In het voorbeeld van Kwintijn hebben we de financiering van de parkeerbeugel UIT het onderhoudscontract gehaald en deze aangeboden met enkel onderhoud. 

/CMS/ckfinder/userfiles/files/Service- & Onderhoud - Parkeerbeugels - Blanco.pdf

Categorieën
Advertenties
Share this on