Parkeergarage Lammermarkt bijzondere bijeenkomst over een bijzonder project.

17 Nov 2015

Op 12 november was Parkeer Netwerk Nederland op bezoek in Leiden. Deze 'Borrel op locatie.." werd georganiseerd in verband met de twee nieuwe parkeergarages in het centrum van Leiden: de Lammermarkt en de Garenmarkt.

Het netwerk was te gast in het fantastisch mooie stadhuis van Leiden en kreeg eerst een heldere presentatie vanuit de gemeente Leiden (de heer C. de Vor en mevrouw M. Hoofs) over de keuze voor de twee parkeergarages en het belang voor de stad.

Aansluitend nam Chris de Jonge (JHK Architecten) ons mee in de T(r)endens van het parkeren en de toegevoegde waarde van de wijze van aanbesteden. Uiteraard werden de achtergronden en oplossingen voor parkeergarage Lammermarkt gedeeld met de aanwezigen.

Na een korte pauze verzorgde de bouwcombinatie Besix/Dura Vermeer een presentatie over de bouwmethodiek (de heer P. Gossink) en over de wijze waarop het omgevingsmanagement wordt georganiseerd ( mevrouw M. Duineveld).

Tijdens de afsluitende netwerkborrel werd nog volop nagepraat over deze bijzondere projecten.

Eind volgend jaar zal Parkeer Netwerk Nederland een sneak preview organiseren in de nieuwe parkeergarage Lammermarkt. Mis het niet!

Related projects
Advertenties
Share this on