SKIDATA op de Parkeervak 2015

10 Apr 2015

Ook de parkeerwereld staat bol van de online innovaties. Steeds meer serviceproviders en booking platformen worden actief in de parkeerbranche. Dat betekent ook veel verschillende gegevens uit steeds meer bronnen: Voor sommige chaos - voor SKIDATA klanten de beste basis voor succesvol parkeermanagement. Dit zijn mooie Business opportunities waar u graag gebruik van wilt maken, maar uiteraard wel zonder verlies van controle. Dat vormt de weg naar succes

Het SKIDATA systeem heeft namelijk open koppelvlakken waardoor u in staat bent om optimaal gebruik te maken van zowel eigen als externe online booking platformen als ook serviceproviders. Terwijl uw gasten gebruik maken van uw parkeerdiensten verzamelt u een hoop interessante gegevens in uw SKIDATA systeem. Van eenvoudige gebruiksfrequentie tot aan gedetailleerde informatie over online reserveringen. De basis voor succesvol parkeermanagement is transparante informatie.

Graag nodigen wij u uit om ons te bezoeken op de Parkeervak 2015 waar wij u onder het motto "Real Transparency in Parking" nader informeren over het verzilveren van business opportunities, verhogen van klantbeleving en hoe u in controle kunt blijven over uw parkeerfaciliteit en verzamelde gegevens kunt omzetten naar zakelijk succes. Ervaar de mogelijkheden zelf en gebruik de QR barcode op uw toegangsbadge van de ParkeerVak als kortingscoupon bij onze betaalautomaat. Wellicht heeft u een winnende code in handen en ontvangt u van de betaalautomaat een “Golden Ticket” waarmee u een fantastische prijs wint.
 
Waar: Brabanthallen Den Bosch, stand F4
 
Wij kijken uit naar uw komst!
Uw SKIDATA team.

Categorieën
Advertenties
Share this on