Nieuwe 2-laagse parkeergarage "Kop van Lombok" Utrecht

07 Apr 2015

Het snel realiseren van een representatieve, veilige vloerafwerking was het uitgangspunt binnen dit project. Hieraan heeft Meekelenkamp Kunststof Techniek gehoor gegeven. Binnen twee weken was de gehele garage met een oppervlakte van ruim 7.000m² voorzien van een moderne, frisse en veilige afwerking voorzien van antislip.

De woningen in de kop van de wijk Lombok in Utrecht West waren rond 2000 zo slecht dat overgegaan werd tot sloop van het gehele bouwblok. Uiteindelijk heeft Bouwfonds Ontwikkeling in 2014 samen met aannemer Aan de Stegge ca. 3.800m² aan winkels, bedrijfsruimten en appartementen gerealiseerd. Het gebouw heeft er een tweelaagse, openbare ondergrondse parkeergarage bij gekregen. Daarmee werd voorzien in de behoefte om meer parkeergelegenheid te creëren in de wijk en winkelen en wonen te combineren midden in de stad.

Door de combinatie van het Triflex CPS-C en Triflex DeckFloor systeem kan aan alle eisen voor de verschillende onderdelen worden voldaan. De hellingbaan hoort voldoende antislip te zijn. De grove instrooiing bij het Triflex DeckFloor systeem zorgt hiervoor. Voor een strak vloerveld is een naadloze, representatieve afwerking van belang, waarbij iconen, belijning, suggestiestroken en kleuren toegepast worden. De vele kleurvariaties van Triflex maken het mogelijk dat zowel de hellingbaan als het vloerveld in dezelfde kleur afgewerkt zijn.

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met Triflex.

Related projects
Categorieën
Advertenties
Share this on