Let’s welcome Gerard Brouwer

17 Feb 2023

Let’s welcome Gerard Brouwer, die vanaf 1 februari is benoemd tot nieuwe Managing Director SKIDATA Nederland. Met de komst van Gerard kunnen we ons proces versnellen om koploper te blijven in de nieuwe wereld van parkeren & mobiliteit. Met meer focus op klanten, verbetering van kwaliteit, versnelling in digitale oplossingen en slimmer datagebruik. Hiermee zetten we als organisatie een verdere stap om de kwaliteit en groei verder uit te bouwen.
Gerard heeft een sterke en bewezen staat van dienst in de parkeerwereld in zowel sales als operatie. Hij heeft 18 jaar bij Q-Park Nederland gewerkt, waarvan de laatste 10 jaar als Operational Director. Hier was hij commercieel en operationeel verantwoordelijk voor meer dan 300 parkeerlocaties.

SKIDATA is een prachtig bedrijf en een heeft een sterke naam in de parkeerbranche. Het is dan ook mijn ambitie om SKIDATA op de juiste wijze te transformeren naar een meer flexibele en klantgerichte organisatie. Hierbij zal het optimaliseren van de bedrijfscultuur, ‘t verhogen van de klanttevredenheid en het realiseren van duurzame groei eerste prioriteit zijn. SKIDATA is aan haar stand verplicht voorloper te zijn en te blijven op het gebied van innovatieve parkeeroplossingen. Hierbij zullen we ook gaan verbreden naar smart mobility en hier de organisatie en collega’s goed in meenemen. Veelvuldig contact met onze klanten is hierbij ook cruciaal want elkaar goed begrijpen, intensief samenwerken en elkaar echt vertrouwen is de basis van gezamenlijk succes”, aldus Gerard. 

Wij zijn als SKIDATA BNLX ervan overtuigd dat we met de kennis en ervaring van Gerard onze klanten nog beter kunnen helpen hun gasten een warm WELCOME te geven.

Categorieën
Advertenties
Share this on