Parkeerkalender
Categorieën
Thema's
 • 25 Jan 202412:00 - 16:00
  Workshop || Ontketen het potentieel van Parkeer Netwerk Nederland!
  Begin het nieuwe jaar met een vliegende start!Maak optimaal gebruik van PNNL en ontdek hoe een kleine investering in tijd een enorm rendement kan opleveren.We hebben jullie enthousiasme gezien bij onze evenementen, jullie inzet bij het optimaliseren van profielpagina’s, en jullie actieve deelname in het delen van nieuws en kennis. Nu is het tijd om dit naar een hoger niveau te tillen! En wij gaan jullie daarbij helpen met een gratis workshop!Het is jullie kans om direct inzicht te krijgen in de nieuwste strategieën en praktijken die essentieel zijn voor jullie succes.Jullie sleutel tot succes!Laat deze unieke kans niet voorbijgaan! Dit is hét moment voor de sleutelfiguren in jullie team om het volle potentieel van PNNL te ontgrendelen en dit te vertalen naar concrete acties en toegevoegde waarde van PNNL voor jullie organisatie.Reserveer nu jullie plek en wees verzekerd van deelname aan deze niet te missen workshop!Wij ontvangen je graag tussen 12:00 en 13:00 uur voor een lichte lunch. Vanaf 13:00 uur gaan we aan de bak!PS: Deze workshop is exclusief voor de al bij Parkeer Netwerk Nederland aangesloten bedrijven. Is jullie organisatie (nog) niet aangesloten maar wil je dat graag? Neem dan contact met ons op, wij informeren je graag over de voordelen die PNNL heeft te bieden. Direct aanmelden kan natuurlijk ook!
 • 13 Dec 202318:00 - 24:00
  DE KUNST VAN HET NETWERKEN
  Sluit je aan bij het kunstwerk van connecties op het PNNL EindejaarseventMet de dagen die aftellen naar 13 december 2023, groeit de anticipatie. Elke tik van de klok is een herinnering - de kunst van het netwerken wacht op niemand. Dit is jouw canvas om te vullen met de rijke kleuren van interactie en de levendige lijnen van nieuwe verbindingen.Bij 'De kunst van het netwerken' is stilstaan bij verandering onze gezamenlijke muze. Terwijl de wereld verandert, vormen onze connecties de constante die ons verrijkt en vooruithelpt. Het PNNL Eindejaarsevent is de plaats waar deze verandering gevierd wordt, waar je kunt optellen bij je netwerk en je geen moment van mogelijkheden wilt missen.Geef toe aan die subtiele FoMo - de angst om iets ongrijpbaars te missen - en zet de stap naar het verzekeren van je plaats tussen de meesters van het netwerken. Schrijf je nu in en zorg dat je deel uitmaakt van dit exclusieve event. Want bij de kunst van het netwerken, is elk gesprek een potentiële meesterwerk.Wacht niet, verhef je netwerk tot kunst - registreer vandaag. Uitnodiging Dit is een evenement voor de experts van ons relatienetwerk en jullie relaties en/of partners. De kosten voor deze volledig verzorgde avond bedragen € 112,50 per persoon exclusief btw. Wij verheugen ons op je komst op 13 december! Kosteloos annuleren kan tot 10 dagen voor het evenement.Locatie en parkerenHet eindejaarsfeest wordt dit jaar gehouden bij het IJVER, Scheepsbouwkunde 72, 1033 WM Amsterdam. Wij ontvangen je graag vanaf 17:30 uur en we sluiten ca. 23:30 uur af. Parkeren kunt u op het terrein naast de deur. LET OP: Betaald parkeren tot 19.00 uur.
 • 29 Nov 202315:00 - 19:00
  Sneak Preview Parkeergarage BinnenDok
  BinnenDok ligt in het centrum van NDSM, aan de NDSM-straat. Hier woon of werk je op loopafstand van de veerpont, de gezellige horeca en de jachthaven. Het markante bouwwerk bestaat uit twee woongebouwen en een kantoorgebouw met ieder een eigen uitstraling. Achter de gebouwen komt een openbare parkeervoorziening. De parkeergarage telt 525 openbare parkeerplaatsen en worden gebruikt door bezoekers van NDSM, bewoners van BinnenDok, werknemers van de kantoren en de voorzieningen, en door wijkbewoners of gasten van het restaurant of de sportschool. Het parkeergebouw wordt gekenmerkt door haar bijzondere vormen en de semi-transparante gevel. De speelse openingen in de gevel geven het gebouw een vriendelijk karakter en dragen tevens bij aan de menselijke maat en het oriëntatievermogen van de gebruikers in het gebouw. Op de begane grond is ruimte voor voorzieningen. Voorzieningen zorgen niet alleen voor levendigheid op straat en voor sociale controle, maar ook voor bezoekers die gebruikmaken van de parkeergarage. Het gebouw heeft zes parkeerlagen. Ook een deelautoconcept behoort tot de mogelijkheden. De parkeergarage – met de futuristische gevel – is niet de enige functie van dit markante gebouw dat je van verre herkent. Op het dak wordt een knusse daktuin voor bewoners gerealiseerd. Een fijne groene plek om buren te ontmoeten en samen te recreëren, met een buitengewoon uitzicht over de industriële loodsen van de NDSM-werf en het water. Meerdere experts van Parkeer Netwerk Nederland zijn betrokken bij parkeergarage BinnenDok. Een mooi moment om eens te gaan kijken! Schrijf je in en zorg dat jij een van de eersten bent die deze nieuwe parkeergarage mag bewonderen!   Programma 15:00 - 15:35    Ontvangst bij het projectbureau boven de IJkantine 15:35 - 15:45    Welkom 15:45 - 16:05    Presentatie     Pieter Raven (G&S&)16:05 - 16:25    Presentatie     Frenky Prins (Orange Investment Managers)16:25 - 16:45    Presentatie     Carlo Barten (Apcoa Parking Nederland) 16:45 - 18:00   Rondgang over de NDSM-Werf en in de parkeergarage + presentaties/toelichting Jeroen Drenth en Erik de Vries (Continental CarParks) 18:00 - 19:30    Netwerkborrel  19:00 - 19:30   Einde Parkeren Op de NDSM-Werf zijn verschillende parkeerterreinen waar je je auto kunt parkeren. Deze Sneakpreview wordt mede mogelijk gemaakt door:
 • 16 Nov 202315:00 - 19:00
  De relevantie en noodzaak van draadloze communicatie in parkeergarages
  Stel je een parkeergarage voor die naadloos is verbonden met het meest geavanceerde communicatienetwerk van vandaag: 5G.Deze innovatie voldoet aan alle relevante regelgeving met betrekking tot draadloze communicatie en veiligheid. Dit is veel meer dan alleen snellere downloads op je smartphone. 5G in parkeergarages betekent dat elke auto, elk veiligheidssysteem en elke sensor in realtime en draadloos met elkaar kan communiceren, zonder vertraging, in overeenstemming met de wettelijke voorschriften.Met 5G in parkeergarages wordt het mogelijk om elke beschikbare parkeerplek te volgen en te signaleren, zodat je nooit meer ronddwaalt op zoek naar een plek.Bovendien kunnen slimme voertuigen direct met de infrastructuur communiceren, waardoor ongelukken worden voorkomen en verkeersstromen worden geoptimaliseerd, terwijl wordt voldaan aan de geldende wettelijke normen.De noodzaak van draadloze communicatie in een parkeergarage gaat veel verder dan alleen gemak en mobiele bereikbaarheid. Het opent de deur naar een geheel nieuwe wereld van veiligheid, efficiëntie en connectiviteit, en voldoet aan de eventuele regelgeving om de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid te waarborgen.Welkom in de toekomst van parkeren, aangedreven door 5G-technologie en in overeenstemming met alle relevante regelgeving!Ben jij nieuwsgierig in de mogelijkheden? de noodzaak? en de ins en outs van draadloze communicatie in parkeergarages? Mis dit kennis-evenement dan niet en schrijf je dan nu in!Programma15:00   Ontvangst van de gasten15:45    Welkom / opening16:00    Presentatie 1  Gemeente Leiden - Mandy von Eckardstein - Draadloze communicatie, hoe moeilijk kan het zijn?16:20    Vragen van de zaal16:45    Presentatie 2  SPIE - Ron Veldhoen - ‘De realiteit’17:05    Vragen van de zaal17:30    Napraten in informele sfeer met een hapje en drankje18:30/19:00     EindeLocatie Van der Valk Hotel VianenPrins Bernhardstraat 754132 XE Vianen
 • 13 Jun 202310:00 - 19:00
  PROVADA 2023
  PROVADA is de grootste vastgoedbeurs van Nederland. In juni 2023 zijn we weer terug in de RAI Amsterdam. Met fysieke stands,  netwerkmogelijkheden en een aantrekkelijk driedaags programma, biedt PROVADA plek voor nieuwe ontmoetingen, kennisdeling en inspiratie.
 • Share this on