Parkeerkalender
Categorieën
Thema's
 • 08 Dec 202218:00 - 23:30
  Een gezellige afsluiting van een boeiend jaar
  In 2022 zullen we eindelijk weer het PNNL Eindejaarsfeest organiseren.Uitnodiging Met heel veel plezier nodigen wij je uit op deze prachtige locatie voor het eindejaarsevenement van Parkeer Netwerk Nederland. Je bent van harte welkom op donderdag 8 december 2022 vanaf 17:30 uur bij het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.   Het wordt zonder twijfel een gedenkwaardige en vooral gezellige avond. We zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Een heerlijk diner, fantastische wijnen, bijzonder entertainment en prettig gezelschap. Er is veel te zien, te beleven en te genieten!   Dit is een evenement voor de experts van ons relatienetwerk en jullie relaties en/of partners. De kosten voor deze volledig verzorgde avond bedragen € 99,75 per persoon exclusief btw. Wij verheugen ons op je komst op 8 december! Kosteloos annuleren kan tot 10 dagen voor het evenement.Locatie en parkerenHet eindejaarsfeest wordt dit jaar gehouden bij het Nederlands Openluchtmuseum, Hoeferlaan 4, 6816 SG Arnhem. Parkeren kunt u gratis op het terrein.
 • 02 Feb 202315:00 - 19:00
  MobiliteitsHUB of HYPE?
  SAVE THE DATE ! (meer informatie binnenkort)
 • 01 Jun 202309:30 - 20:00
  Parking Golf Open 2023
  Mensen doen zaken met mensen! Druk, druk, druk, de waan van de dag. Relaties onderhouden, offertes uitbrengen, gesprekken voeren, sociale media volgen, projecten realiseren en bijhouden wat er in de parkeermarkt speelt. Soms lijkt uw hele wereld alleen nog maar te bestaan uit uw bureau, computer en telefoon. Breek er eens uit! Verander uw omgeving en doe – al is het maar voor één dag – op een andere manier zaken. Ontmoet nieuwe mensen, ga het gesprek aan, creëer nieuwe kansen! Parking Golf Open brengt de mensen om wie het draait in de parkeerbranche bij elkaar. Op een prachtige golfcourse ontmoet u hen en ontmoeten zij u. Hoor wat er speelt in de markt en deel wat u daarin kunt bijdragen. Haal de banden met bestaande relaties aan. Leer, deel, ontmoet, maak afspraken! En dat alles tijdens een tot in de puntjes verzorgde dag, in een sportieve informele sfeer. Dat is wat meedoen aan het Parking Golf Open u biedt. Het grootste, gezelligste en sportiefste relatie evenement voor de parkeerbranche.
 • 13 Jun 202310:00 - 19:00
  PROVADA 2023
  PROVADA is de grootste vastgoedbeurs van Nederland. In juni 2023 zijn we weer terug in de RAI Amsterdam. Met fysieke stands,  netwerkmogelijkheden en een aantrekkelijk driedaags programma, biedt PROVADA plek voor nieuwe ontmoetingen, kennisdeling en inspiratie.
 • Share this on