Parkeerkalender
Categorieën
Thema's
 • 20 Apr 202315:00 - 19:00
  Projectbezoek Universiteit Leiden
  Er worden overal mooie parkeerprojecten gerealiseerd. De hoogste tijd om met elkaar weer eens op bezoek te gaan bij een bijzonder project. Je bent van harte uitgenodigd voor het PNNL-projectbezoek aan de nieuwe parkeergarage bij Universiteit LeidenDeze nieuwe, openbare parkeergarage biedt niet alleen een droge en veilige plaats aan 650 auto's, maar ook aan insecten- en vogelaantrekkende gewassen. Het doel is dat de garage de biodiversiteit in de omgeving vergroot. Op het dak komt een tal aan inheemse kruiden, zoals duizendblad, hondsdraf en paarse dovenetel en zelfs bomen. Deze weelderigheid groeit rondom de 286 zonnepanelen op dit dak. De planten komen in verplaatsbare kratten, zodat het dak flexibel in te richten blijft.
Wat verder opvallend is aan dit gebouw zijn de wanden met aluminium lamellen die haaks op de gevel staan. Op de lamellen komt een zwart-wit afbeelding van een Hollands landschap: een rietkraag met soms een vosje, een konijn of een ander dier. Deze printen worden pas zichtbaar als men de gevel overhoeks bekijkt. De lamellen zorgen er ook voor dat de garage volledig natuurlijk geventileerd wordt, waardoor een sprinkler installatie niet nodig is. 
De Westerdijkgarage bestaat hoofdzakelijk uit een stalen constructie, wat voor 95 procent gemaakt is van gerecycled staal. De betonnen dakplaten hebben geen coating, waardoor ook deze volledig recyclebaar zijn. Het gehele gebouw kan na de levensduur gemakkelijk uit elkaar gehaald worden. Deze 'legolisering' methode van aannemer Goldbeck zorgt ervoor dat er een minimum aan bouwafval is. 
In de eerste fase van de bouw zal de garage plaats bieden aan 430 parkeerplekken. Daarna komen er nog 220 bij. De parkeergarage is zeven dagen per week, 24 uur per dag geopend. Programma 15:00 - 15:45    Ontvangst bij Universiteit Leiden (exacte locatie volgt nog) 15:45 - 15:50    Welkom15:50 - 16:45    Presentatie:                             Spark - Erwin van Hout                             Goldbeck Nederland - Jeroen Tilleman17:00 - 17:45   Rondgang in de parkeergarage 18:00 - 19:30    Netwerkborrel 19:00 - 19:30   Einde
 • 01 Jun 202309:30 - 20:00
  Parking Golf Open 2023
  Mensen doen zaken met mensen! Druk, druk, druk, de waan van de dag. Relaties onderhouden, offertes uitbrengen, gesprekken voeren, sociale media volgen, projecten realiseren en bijhouden wat er in de parkeermarkt speelt. Soms lijkt uw hele wereld alleen nog maar te bestaan uit uw bureau, computer en telefoon. Breek er eens uit! Verander uw omgeving en doe – al is het maar voor één dag – op een andere manier zaken. Ontmoet nieuwe mensen, ga het gesprek aan, creëer nieuwe kansen! Parking Golf Open brengt de mensen om wie het draait in de parkeerbranche bij elkaar. Op een prachtige golfcourse ontmoet u hen en ontmoeten zij u. Hoor wat er speelt in de markt en deel wat u daarin kunt bijdragen. Haal de banden met bestaande relaties aan. Leer, deel, ontmoet, maak afspraken! En dat alles tijdens een tot in de puntjes verzorgde dag, in een sportieve informele sfeer. Dat is wat meedoen aan het Parking Golf Open u biedt. Het grootste, gezelligste en sportiefste relatie evenement voor de parkeerbranche.
 • 13 Jun 202310:00 - 19:00
  PROVADA 2023
  PROVADA is de grootste vastgoedbeurs van Nederland. In juni 2023 zijn we weer terug in de RAI Amsterdam. Met fysieke stands,  netwerkmogelijkheden en een aantrekkelijk driedaags programma, biedt PROVADA plek voor nieuwe ontmoetingen, kennisdeling en inspiratie.
 • Share this on