Sneak Preview Parkeergarage BinnenDok

  • 29 Nov 2023
  • 15:00 ~ 19:00
  • NDSM-Werf Amsterdam, NDSM-Kade 5, 1033 PG Amsterdam

BinnenDok ligt in het centrum van NDSM, aan de NDSM-straat. Hier woon of werk je op loopafstand van de veerpont, de gezellige horeca en de jachthaven. Het markante bouwwerk bestaat uit twee woongebouwen en een kantoorgebouw met ieder een eigen uitstraling. Achter de gebouwen komt een openbare parkeervoorziening.

De parkeergarage telt 525 openbare parkeerplaatsen en worden gebruikt door bezoekers van NDSM, bewoners van BinnenDok, werknemers van de kantoren en de voorzieningen, en door wijkbewoners of gasten van het restaurant of de sportschool. Het parkeergebouw wordt gekenmerkt door haar bijzondere vormen en de semi-transparante gevel. De speelse openingen in de gevel geven het gebouw een vriendelijk karakter en dragen tevens bij aan de menselijke maat en het oriëntatievermogen van de gebruikers in het gebouw.

Op de begane grond is ruimte voor voorzieningen. Voorzieningen zorgen niet alleen voor levendigheid op straat en voor sociale controle, maar ook voor bezoekers die gebruikmaken van de parkeergarage. Het gebouw heeft zes parkeerlagen. Ook een deelautoconcept behoort tot de mogelijkheden.

De parkeergarage – met de futuristische gevel – is niet de enige functie van dit markante gebouw dat je van verre herkent. Op het dak wordt een knusse daktuin voor bewoners gerealiseerd. Een fijne groene plek om buren te ontmoeten en samen te recreëren, met een buitengewoon uitzicht over de industriële loodsen van de NDSM-werf en het water.

Meerdere experts van Parkeer Netwerk Nederland zijn betrokken bij parkeergarage BinnenDok. Een mooi moment om eens te gaan kijken!

Schrijf je in en zorg dat jij een van de eersten bent die deze nieuwe parkeergarage mag bewonderen!

 

Programma

15:00 - 15:35    Ontvangst bij het projectbureau boven de IJkantine

15:35 - 15:45    Welkom

15:45 - 16:05    Presentatie     Pieter Raven (G&S&)

16:05 - 16:25    Presentatie     Frenky Prins (Orange Investment Managers)

16:25 - 16:45    Presentatie     Carlo Barten (Apcoa Parking Nederland)

16:45 - 18:00   Rondgang over de NDSM-Werf en in de parkeergarage + presentaties/toelichting Jeroen Drenth en Erik de Vries (Continental CarParks)

18:00 - 19:30    Netwerkborrel 

19:00 - 19:30   Einde


Parkeren

Op de NDSM-Werf zijn verschillende parkeerterreinen waar je je auto kunt parkeren.

Deze Sneakpreview wordt mede mogelijk gemaakt door:



Aanmeldingen
Organisatie
Categorieën
Thema's
Advertenties
Inloggen
Share this on