FloorExpansion BV

 • Adres
  Maalderij 1
 • Postcode
  2913 LZ
 • Plaats
  Nieuwerkerk ad IJssel
 • Land
  Nederland
 • Telefoon
  0653295238
 • E-mail
 • Website
 • Contactperson(en)
  Pim Smeman
 • Omschrijving
  Gezocht.
  Succesvolle parkeergarages zijn ontworpen om te voldoen aan gebruikerseisen. Deze eisen lopen uiteen van een welkom gevoel tot een veilige plaats voor de auto, tegen diefstal maar ook tegen bouwkundige onvolkomenheden. Veel tijd en geld wordt gestoken in het optimaliseren van de plafonds, wanden en vloeren met aantrekkelijke kleuren en duidelijke logistieke routing. Helder verlichte garages zonder lekkageschade, vervormde vloerdilataties, roestvorming en afbladderende vloercoating versterken het comfortabel en zeker gevoel dat de gebruiker zoekt.

  Probleem.
  Als exploitant van de garage is men regelmatig geconfronteerd met gebouwen die tegen lage kosten moesten worden gebouwd en mede door ontwerp en uitvoeringsfouten snel verouderen. Ook zijn er soms technische beperkingen aan de gezochte oplossingen. Het gevolg is voortdurende reparatie van bijvoorbeeld de vloerdilatatie voegen. Door thermische uitzetting, dooizouten, autovloeistoffen en de wrikkende belasting van de autobanden is de vloerdilatatie een regelmatig terugkerend probleem.

  Oplossing.
  Met de komst van het FloorExpansion P-2850 vloerdilatatie systeem behoren de voeg problemen tot het verleden. Dit product afkomstig uit de industriële omgeving van productie en logistiek is na uitgebreid testen geïnnoveerd tot een compleet systeem voor parkeergarages. Het is eigenlijk de overtreffende trap van FloorBridge.
  Het FloorExpansion systeem is een samenstelling van speciale aangietmortel, prefab stelrails en een doordacht rubber bewegingsprofiel. Alle niet rubber onderdelen gedragen zich als beton waardoor geen uitzettingsverschillen ontstaan. Het is zo ontworpen dat bewegingen door thermische uitzetting en mechanische belasting opgevangen worden . Lekkages en onderhoud daarmee tot het verleden behoren. Of de constructieve vloer nu belegd is met asfalt, een giet of troffelvloer of een van de verschillende coatings die op de markt zijn, FloorExpansion is tot 100m1 naadloos toepasbaar.
  Omdat FloorExpansion volkomen vlak geslepen wordt met de naast liggende vloervelden neemt het rijcomfort toe, geen last van wrikkende autobanden en neemt bovendien het geluidsniveau in de garage af.

  Zekerheid.
  Het aanbrengen van FloorExpansion gebeurt door eigen personeel of door gecertificeerde applicatiebedrijven. De producten worden uit voorraad geleverd. De downtijd is kort en al één uur na applicatie in gebruik te nemen.
  "Onderhoudsvrije en probleemloze vloerdilatatieprofielen van FloorExpansion zorgen voor een duurzame oplossing van al uw vloervoegen in de parkeergarage. Geen lekkages, geen herrie, geen scheuren, geen roestvorming, geen schade aan mens, voertuig of vloer. Tot wel 100m1 naadloos en 1uur na applicatie in gebruik te nemen. Aanbrengen geschied door gecertificeerde bedrijven op tijdstippen die u passen. Mogen we u ook helpen?"
  Categorieën
  Thema's
  Advertenties
  Contactperson(en)
  Share this on