Interparking Nederland B.V.

 • Adres
  Beursplein 37
 • Postcode
  3011 AA
 • Plaats
  Rotterdam
 • Land
  Nederland
 • Telefoon
  +31 88 54 21 300
 • E-mail
 • Website
 • Sociale media
 • Contactperson(en)
  Vincent Raaphorst
 • Omschrijving
  De Interparking Group houdt zich in heel Europa, al ruim 65 jaar bezig met het ontwikkelen, kopen, huren en beheren van parkeergarages. Al vanaf de bouw van onze eerste parkeervoorziening in Brussel (in 1958) hebben onze bezoekers hierbij centraal gestaan. Door deze sterke focus op de klant én het realiseren van kwalitatief hoogwaardige parkeerlocaties hebben wij een sterke marktpositie kunnen realiseren. Daarmee is Interparking één van de drie marktleiders op het gebied van parkeren in Europa. Je komt ons tegen in meer dan 400 steden van Barcelona en Amsterdam tot aan Rome en Berlijn.

  In Nederland openden wij in 1965 onze eerste parkeervoorziening in Rotterdam. Vanaf die tijd bouwen wij aan duurzame en klantvriendelijke parkeervoorzieningen die bijdragen aan de bereikbaarheid en aantrekkelijkheid van de omgeving. Vandaag de dag exploiteren wij 127 parkeervoorzieningen in 35 steden met in totaal meer dan 63.000 parkeerplaatsen. Je komt ons tegen in stedelijke centra, winkelcentra, toeristische trekpleisters, kantoorlocaties, ziekenhuizen en luchthavens.

  Wij doen er alles aan om zorgeloos en gemakkelijk parkeren voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken en vinden dat een gebied aantrekkelijker is zonder blik op straat. Daarom zetten wij ons dagelijks in om de mobiliteit blijvend te verduurzamen en de verkeersstroming in steden te optimaliseren. Dit doen wij middels onze kwalitatief hoogwaardige parkeervoorzieningen die goed geïntegreerd zijn in de omgeving. Door deze aanpak dragen wij bij aan een betere doorstroming en een positieve impact op de leefbaarheid van steden.

  De 5 voordelen van samenwerken met Interparking

  - Optimale klantbeleving. Het bieden van optimale parkeerbeleving aan onze bezoekers heeft onze hoogste prioriteit.
  - Brede focus. Wij richten ons op koop, huur en beheer van parkvoorzieningen.
  - Creëren van klantvriendelijke oplossingen. Onze expertise ligt in het realiseren van klantvriendelijke parkeervoorzieningen bij nieuwbouw, transformatie en renovatie.
  - Maximaliseren van rendement. Wij beschikken over de kennis en commerciële tools om parkeerplaatsen maximaal te benutten.
  - Financieel krachtig. Wij zijn een solvabele en financieel krachtige onderneming. In 2022 boekte de Interparking Groep een gestage groei, met een recurrente omzet van 491,4 miljoen euro en een economische EBlTDA van 143.6 miljoen euro.

  Wij denken graag mee over de mogelijkheden met betrekking tot jouw parkeervraagstuk. Neem voor meer informatie, een afspraak of vragen contact op met onze specialisten via partnerships@interparking.nl.

  Meer informatie staat op: www.interparking.nl.
  "Al meer dan 60 jaar leidend in het realiseren van duurzame en slimme mobiliteits- en parkeeroplossingen. "
  Categorieën
  Advertenties
  Contactperson(en)
  Share this on