Medewerker Servicedesk

2023-12-07

Ter uitbreiding van ons Service team in Eindhoven zijn wij op zoek naar een gedreven Medewerker Servicedesk. 

Inhoud van de functie

In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten en relaties van WPS Nederland voor het melden van storingen en vragen. Je neemt incidentmeldingen aan per telefoon of per mail en plant de servicemonteurs in om de storingen zo spoedig te verhelpen. Je communiceert met de klant over de komst van de monteurs en de verwachte oplossingsduur. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inplannen van de servicemonteurs voor het uitvoeren van het preventief onderhoud aan onze systemen overal in Nederland. Ook het verwerken van de inkoopopdrachten voor gebruiks- en verbruiks-materialen behoort tot jouw takenpakket. Kortom, een afwisselende functie met veel sociale contacten met zowel collega’s als relaties van WPS.

Jouw kwaliteiten

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met een hands-on mentaliteit die klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Je hebt een MBO4-opleiding afgerond en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je geduldig, hulpvaardig en gedreven. Kennis van ERP-systemen is een pré.

Onze arbeidsvoorwaarden

Wij hebben onze nieuwe collega heel wat te bieden:

  • prima arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris, 38 vrije dagen per jaar en een winstdelingsregeling;
  • een prettige werkomgeving met betrokken collega’s;
  • een afwisselend functie met doorgroeimogelijkheden.

Onze organisatie, onze trots

Wij zijn WPS Parking Solutions (WPS) gevestigd te Eindhoven met wereldwijd meer dan 100 medewerkers. Wij zijn een toonaangevende aanbieder van geautomatiseerde parkeeroplossingen. Wij ontwikkelen en produceren parkeermanagementoplossingen, cloud based parkeermanagementoplossingen en off-street parkeeroplossingen. Deze oplossingen worden geleverd aan onder andere professionele parkeerexploitanten, luchthavens, ziekenhuizen, overheden, recreatie- en vrijetijdsvoorzieningen, hotels en winkelcentra. WPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk van servicemonteurs waarmee wij het onderhoud verzorgen.

Interesse?

Word jij enthousiast van deze functie? Stuur dan je sollicitatie naar Ingrid Peters (HRM) op recruitment@wps-nl.com. Heb je vragen over de functie-inhoud? Neem dan contact op met Walter Peeraer, Manager Service. Walter is bereikbaar op telefoonnummer 06-5391242.


Categorieën
Advertenties
Share this on