Financieel Administratief Medewerker

2024-02-12

Ter vervanging zijn wij op zoek naar een praktisch ingestelde en energieke Financieel Medewerker, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en de ambitie om mee te groeien met ons bedrijf. 

Inhoud van de functie

Werk jij graag in een afwisselende rol waarbij je samen met je collega’s nauwkeurig en doelgericht werkt aan de financiële administratie van ons mooie, technisch innovatieve bedrijf in Eindhoven? Zie jij een uitdaging in het beheren van de openstaande posten en weet jij klanten met flair en op professionele wijze te benaderen en te overtuigen? Lees dan snel verder!

Als Financieel Medewerker draag je, samen met de Controller, zorg voor de financiële administratie van WPS Parking Solutions (WPS). Wij hebben hierbij de volgende werkzaamheden voor jou in petto:

 • Je verwerkt de bankmutaties, maakt betalingen aan en houdt de liquiditeit in het oog;
 • Je bent verantwoordelijk voor de periodieke aanmaning van openstaande facturen. Dit doe je zowel telefonisch als per mail;
 • Je beoordeelt onze klanten op hun kredietwaardigheid en bent het eerste aanspreekpunt voor externe partijen inzake incasso’s;
 • Je weet als key user alle in en outs van onze credittool Direct Device;
 • Je levert een actieve bijdrage aan belangrijke veranderprocessen en trajecten;
 • Je verzorgt de aansluitingen van de subadministraties met het grootboek, en ook andere aansluitingen t.b.v. de maand-, kwartaal- en jaarcijfers;
 • Je verzorgt aangiften omzetbelasting, intracommunautaire leveringen en CBS;
 • Je wordt betrokken bij uiteenlopende projecten die bijdragen aan de optimalisatie van onze bedrijfsvoering;
 • Omdat je in een klein, maar hecht, team komt te werken, spreekt het voor zich dat je elkaar helpt, ondersteunt en vervangt waar nodig.

Jouw kwaliteiten

Je bent een energieke medewerker met een afgeronde MBO-4 opleiding (financiële administratie of vergelijkbaar) die onze klanten op professionele wijze weet te benaderen en te overtuigen. Je hebt bij voorkeur ervaring als credit controller, je beschikt over aantoonbare boekhoudkundige vaardigheden en je wilt je graag verder ontwikkelen in je vakgebied. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je houdt van aanpakken en je komt het beste tot je recht als het op mouwen opstropen aankomt. Daarnaast zijn hands-on, sociaal vaardig, nauwkeurig, pragmatisch en praktisch ingesteld jouw basis kernwaarden.

Onze arbeidsvoorwaarden

 • Aantrekkelijk salaris afgestemd op jouw ervaringen en capaciteiten;
 • Work hard, play hard: 38 vrije dagen per jaar;
 • Uitstekende overige secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een actieve personeelsvereniging met regelmatig gezellige uitjes;
 • Een familiaire, dynamische, hightech en innovatieve werkomgeving met betrokken collega’s.

Over ons

Wij zijn WPS Parking Solutions (WPS) gevestigd te Eindhoven met wereldwijd meer dan 100 medewerkers. WPS is specialist in innovatieve (cloud based) parkeermanagementoplossingen. Dankzij onze continue focus op innovatie, betrouwbare producten en service & onderhoud, voorzien wij onze klanten van een oplossing op maat. Deze oplossingen worden geleverd aan o.a. professionele parkeerexploitanten, luchthavens, ziekenhuizen, overheden, recreatie- en vrijetijdsvoorzieningen, hotels en winkelcentra. WPS heeft vestigingen in Nederland, België, U.K., USA en Canada. WPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk van servicemonteurs waarmee wij het onderhoud verzorgen bij onze klanten.

Interesse?

Zie jij jezelf al in deze veelzijdige functie of heb je nog vragen over de procedure? Neem dan contact op met Ingrid Peters (HR Adviseur) of reageer direct door jouw CV te sturen naar recruitment@wps-nl.com. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je terecht bij Tanja Ramakers, Controller. Tanja is te bereiken op 06 – 23 15 37 55.

Categorieën
Advertenties
Share this on