Commercieel Medewerker Binnendienst

2023-11-23

WPS Parking Solutions ontwikkelt innovatieve parkeeroplossingen, zowel in hardware als software. Ter ondersteuning van ons salesteam zijn wij op zoek naar een proactieve, enthousiaste Commercieel Medewerker Binnendienst.

Inhoud van de functie

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ga je vanuit onze locatie in Eindhoven aan de slag met het opbouwen van klantrelaties en het onderhouden hiervan. Jij bent de schakel tussen projectorganisatie, buitendienst, leveranciers en klanten. Je adviseert en enthousiasmeert bestaande en potentiële klanten over onze parkeermanagementoplossingen. Jij ondersteunt je collega’s in de buitendienst en begeleidt complexe aanbestedingstrajecten, hieronder valt het opstellen van (voor)calculaties, het opstellen van offertes en projectdossiers en de orderopvolging! Je ziet kansen liggen en volgt leads actief op.

Jouw kwaliteiten

Om deze functie goed te kunnen vervullen heb je kennis nodig van ons parkeersysteem en die kennis gaan wij jou bijbrengen! Maar we zien wel graag onderstaande skills terug:

  • Je hebt een afgeronde technische/commerciële /HBO-opleiding of je beschikt over een MBO-diploma met aantoonbare relevante werkervaring;
  • Je bent iemand die gemotiveerd en commercieel sterk is;
  • Je hebt technische kennis of affiniteit;
  • Je hebt de ambitie om door te groeien naar een sales buitendienst / accountmanager rol, want doorgroeien binnen WPS is mogelijk!

Onze arbeidsvoorwaarden

Als Commercieel Medewerker Binnendienst krijgt je niet alleen een fijne werkomgeving, maar ontvang je ook het volgende:

  • Je verdient een salaris tussen €3.115 - €4.520 bruto per maand (op basis van 40 uur);
  • Minimaal 38 vrije dagen per jaar;
  • Je krijgt een telefoon en laptop van WPS;
  • Je krijgt de mogelijkheid om ook vanuit huis te werken met een vaste thuiswerkvergoeding;
  • Voorkeur is fulltime, maar 32 uren per week is bespreekbaar;
  • Je komt terecht in een hechte organisatie met gemotiveerde collega’s.

Onze organisatie, onze trots

Wij zijn WPS Parking Solutions (WPS) gevestigd te Eindhoven met wereldwijd ca. 100 medewerkers. WPS is specialist in innovatieve (cloud based) parkeermanagementoplossingen. Dankzij onze continue focus op innovatie, betrouwbare producten en service & onderhoud, voorzien wij onze klanten van een oplossing op maat. Deze oplossingen worden geleverd aan o.a. professionele parkeerexploitanten, luchthavens, ziekenhuizen, overheden, recreatie- en vrijetijdsvoorzieningen, hotels en winkelcentra. WPS heeft vestigingen in Nederland, België, U.K., USA en Canada. WPS beschikt over een landelijk dekkend netwerk van servicemonteurs waarmee wij het onderhoud verzorgen bij onze klanten.

Interesse?

Word jij enthousiast van deze uitdagende rol als Commercieel Medewerker Binnendienst?

Solliciteer dan door je CV te mailen naar recruitment@wps-nl.com. Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacature? Stel ze dan gerust aan Volkert Kieft, Manager Sales  via 06 - 22 40 00 91.

Note: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Categorieën
Advertenties
Share this on